Avto > Testi
5121 ogledov

Primerjali smo 13 priljubljenih malih avtomobilov, kateri je najboljši?

PRIMA
Citroën C3, dacia sandero, ford fiesta, hyundai i20, mazda2, opel corsa, peugeot 208, renault clio, seat ibiza, suzuki swift, škoda fabia, toyota yaris in volkswagen polo. Kateri je najboljši?

Tokrat smo se na zurnal24.si s še sedmimi drugimi vodilnimi slovenskimi mediji s področja avtomobilizma lotili temeljite primerjave trinajstih malih avtomobilov B avtomobilskega razreda, kar je največji primerjalni test pri nas do zdaj, in dobili velikega zmagovalca.

Zmagovalca in vse rezultate bomo objavili v petek, 13. aprila, na tem mestu pa le nekaj o PRIMA testu, ki se je izkazal za najbolj pregleden in verodostojen test v Sloveniji, s katerimi želimo prikazati tako dobre kot slabše plati primerljivih avtomobilov v posameznem avtomobilskem razredu.

 | Avtor: PRIMA PRIMA

Kaj sploh je PRIMA test?

To so primerjalni testi vozil istega avtomobilskega segmenta, ki jih na zurnal24.si izvajamo še s sedmimi drugimi slovenskimi mediji: televizijsko oddajo Volan, časnikoma Dnevnik in Finance, avtomobilsko revijo Avto Fokus, vlogarjem Komotar Minuta in spletnima stranema Siol.Net in Avtomobilizem.com.

Pri velikem PRIMA primerjalnem testu temeljito primerjamo vse parametre, ki so odločilni za slovenskega kupca avtomobila, od prostornosti, udobja, vozne dinamike, porabo goriva, multimedije, pa vse do cene (vključno s popusti) in stroškov lastništva.

Do zdaj smo izvedli veliko primerjavo štirih avtomobilskih razredov, kompaktnih križancev B in C razreda, družinskih karavanov C razreda in premium limuzin. Več o tem si lahko preberete na spodnjih povezavah.

Komentarjev 1
  • Thomy 09:34 11.april 2018.

    Like za te teste... Zelo zanimivi! Hvala!