Avto
2552 ogledov

To je nov policijski vozni park

Nova policijska vozila Facebook (3DIM)
Policijski park se bo prenovil s tristotimi novimi vozili. Prvih 25 je že pripravljenih za uporabo.

Policija ima nova vozila. "Predali smo jih že 25," so zapisali pri 3DIM, kjer so jih polepili v uradne policijske barve in poskrbeli za namestitev dodatne svetlobne in zvočne opreme.

Toyotina vozila land cruiser so del razpisa, v katerem je policija v začetku letošnjega leta naročila 305 novih vozil.

Poleg omenjenih terencev bodo slovenski policisti dobili še druge vrste vozil, od limuzin do kombilimuzin, karavanov do kombijev.

PREBERITE ŠE:

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 13
  • nostradamus 10:48 07.oktober 2016.

    pravilno je da imamo policijo opremljeno tako kot je treba vsaj glede voznega parka je odlocitev 100% pravilna ne strinjam se pa z nabavami vodnega topa ( strah politikov ) in nekakovostnih avtomatskih pusk HK - ki jih je nemcija ...prikaži več izvrgla iz oborozitve stari AK ni lepotec a bo policistom zagotovo bolje varoval glave kot omejena setija HK ki se pregreva in ima precejsnje odstopanje pri streljanju.

  • bine.prelesnik 08:31 07.oktober 2016.

    Berem tele vaše komentarje. Pred pol leta ste tulili in zganjali celga hudiča, ko ste gledali kakšna vozila imajo policaji, zdaj se pa spet derete, da je to stran vržen denar, pa, pa pa, še sto izgovorov. Zgleda, da eni ...prikaži več pišete , samo, da nekaj naklofate na računalnik. Blesav narod.

  • JT_Thomas 00:10 07.oktober 2016.

    Še veliko, VELIIIKO več jih imajo (šefov), kot samo 305.