Avto
6111 ogledov

To je ženski avto leta

Peugeot 2008 Anže Petkovšek Peugeot 2008 GT Line
Vabljeni v prodajni salon Peugeot Avtotehne VIS na Celovški cesti v Ljubljani, kjer lahko občutite najnovejše Peugeotove modele.

Strokovni in prijazni prodajni svetovalci vam bodo odgovorili na vprašanja o izbranem vozilu ter vam pomagali z izbiro najugodnejšega modela financiranja. V Peugeot Business centru preverite širok izbor osebnih in tovornih vozil za podjetja.
Ogledate si lahko tudi nova električna vozila iz spektra Peugeotovih modelov – 208 in 2008. Opevana modela sta v vseh svojih izvedbah bila letos prepoznana tudi za svetovni ženski avto leta, vsak v svoji kategoriji.

Peugeot vozila Avtotehne VIS

Peugeot je svetovno priznana znamka osebnih in gospodarskih vozil, ki med vozniki in stroko že leta pobira številne nagrade in priznanja kakovosti vozil. Peugeotovi inženirji in oblikovalci oblikujejo sodobna vozila športnih oblik, privlačen dizajn in tehnološka dovršenost osebnih in gospodarskih vozil pa nudita poseben občutek v vožnji.

Peugeot 208, 308, 508, 2008, 3008, 5008, 301, Partner, Boxer, Traveller in Rifter so le nekateri od Peugeotovih modelov osebnih in gospodarskih vozil, ki si jih lahko od blizu ogledate in preizkusite v prodajnem salonu Avtotehne VIS v Ljubljani.

Peugeot 208 in 2008 | Avtor: Peugeot 208 in 2008 Peugeot 208 in 2008

Svetovni ženski avto leta – 208 in 2008, vsak v svoji kategoriji

Na 11. izdaji prestižnega izbora nagrade Women's World Car of the Year (svetovni ženski avto leta), je žirija, ki jo sestavljajo novinarke iz avtomobilskega sektorja, razkrila svojo odločitev avta leta za devet kategorij.

Peugeot 208 | Avtor: Saša Despot Saša Despot

PEUGEOT 208 je osvojil naslov v kategoriji najboljšega mestnega avtomobila.

Peugeot 2008 | Avtor: Anže Petkovšek Peugeot 2008 GT Line Anže Petkovšek
PEUGEOT 2008 je osvojil naslov v kategoriji najboljšega urbanega SUV-ja.

Peugeot 208, ki je prejel že naziv evropski avto leta 2020 in 24 drugih nagrad, sodi med najbolj iskana vozila segmenta B in pomembno doprinaša k uspehu izbora vozil znamke Peugeot. Atletska postava in kakovostna oblikovna zasnova mu zagotavljata luksuzen videz, ki je povsem v skladu s strategijo znamke Peugeot za prodor v zgornji segment trga.
Od lansiranja modela do konca januarja 2021 se je po celem svetu prodalo 265.000 primerkov vozil Peugeot 208.

Statusni in prepoznavni Peugeot 2008 je stilsko povsem usklajen z izborom vozil Peugeot, hkrati pa se ponaša s čisto svojstveno osebnostjo. Vozilo je čvrsto zasidrano na kolesih ter odraža mogočno in prepoznavno stilsko zasnovo.
Od lansiranja modela do konca januarja 2021 se je po celem svetu prodalo 203.000 primerkov vozil Peugeot 2008.

Pri izboru teh dveh vozil so bili upoštevani naslednji kriteriji: varnost, udobje, tehnologije in povezljivost, razmerje kakovost/cena, okoljski vpliv in oblikovna zasnova.

Od začetka do konca

Za vsa vprašanja o vozilih, njihovih zmožnostih in opremi nas obiščite v salonu Avtotehne VIS na Celovški cesti 228 v Ljubljani, kjer vam bodo prijazni prodajalci vozilo predstavili in vam ga ponudili za testno vožnjo.

Vašim željam in zahtevam bodo sledili od prvega stika do prodaje in naprej v obdobju lastništva, ko bo potrebno vozilo pripeljati na servisni pregled ali menjati pnevmatike.

Svetovali vam bomo pri financiranju, uredili zavarovanje in registracijo vozila. Seveda se v Avtotehni VIS ukvarjamo tudi z odkupom vozil, zato bomo veseli, če bomo vaš rabljen avtomobil lahko odkupili. Zamenjajte svojega starega za novega PEUGEOTA!