Avto
23 ogledov

To se zgodi, če je maserati preblizu avtobusu

maserati avtobus Youtube
Kar se po Murphyju lahko zgodi, se bo pač zgodilo. Le kako si drugače razložiti dogodek na Poljskem, ki se je zgodil med snemanjem televizijskega šova z izposojenim maseratijem in ki je njegovim lastnikom gotovo butnil kri v glavo.

Voditelj šova Zakup Kontrolowany Adam Kornacki je med menjavo vozniškega sedeža z svojo gostjo in igralko Malgorzato Socho previdno odprl vrata dragocenega maseratija gran turisma. Videl je namreč, da je v bližini avtobus in na dragocenem črnem lepotcu zares ni hotel pustiti nobene praskice.

A glej ga zlomka, avtobus je speljal in zavil, pri tem pa je njegov zadnji konec naredil usodni ovinek. Ja, Kornackijev odziv je bil kar pravi: "Aua."

Zadrega zanj je bila še toliko večja, saj je Kornacki eden najbolj znanih poljskih avtonovinarjev, velik ljubitelj superšportnih avtomobilov in redni udeleženec relijev v različnih kategorijah.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 12:23 23.marec 2012.

    Dej novinar ne seri. Videli smo koliko je odprla ženska vrata , one rabijo precej več, če ne veš in koliko je odprl vrata ta kmet . Avtobus je pa moral zaviti, ker je moral obiti snemalno ekipo. Pa tudi ...prikaži veči če ekipe ne bi bilo , bi mu jaz kot šofer tega avtobusa to rade volje naredil. Jaz sam čakam polcaje , da jim vrata odbijem, to mi je želja iz mladosti !