Avto
38 ogledov

Top Gear Live prihaja na Hrvaško

Top Gear Live Profimedias
Zdaj je uradno potrjeno, Top Gear Live prihaja na Hrvaško. Vragolije najbolj znanega avtomobilskega šova na svetu si bodo lahko v živo ogledali tudi slovenski ljubitelji.

Uradna spletna stran Top Gear Live je v ponedeljek potrdila, da so na letošnji koledar prireditev uvrstili Hrvaško. Natančen kraj in datum sicer še nista znana, je pa pričakovati, da bo festival poleti, julija ali avgusta, in gotovo nedaleč od Slovenije. 

Gre za šov, ki nosi ime najbolj znane avtomobilske oddaje na svetu, BBC-jevega Top Geara. Na dogodkih redno sodeluje tudi voditeljski trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond in James May, ki se tudi udeležujejo nekaterih točk. 

Top Gear Live ima sicer tudi nadgradnjo "festival", a v primeru Hrvaške je zamišljen standardni "lite" program, na katerem pa je vseeno mogoče pričakovati do skrajnosti napimpane ter ultra drage in hitre avtomobile, bolj ali manj mogoča vozila, ogromno pirotehnike in kaskaderskih akcij. Vse skupaj je začinjeno z značilnim humorjem tria voditeljev, seveda bo vmes tudi možic z belo čelado.

Od leta 2012 se je podobnih dogodkov po svetu udeležilo že več kot 1,5 milijona ljudi, še piše na uradni strani.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.