Avto
22 ogledov

Toyotin velikan najprej v Rusijo

Prenovljena toyota highlander
1/14
Žurnal24 main
Pri Toyoti so se odločili, da letošnji avtomobilski salon v Moskvi izkoristijo, da javnosti predstavijo prenovljeno različico svojega terenskega modela highlander.

Highlander ima po novem bolj agresivno oblikovan prednji del vozila, ki ga krasi nova maska in odbijač, medtem, ko so zadek doletele zgolj manjše kozmetične spremembe. Notranjost je bolj bogato opremljena, dodali pa so mu tudi širšo paleto aluminijastih platišč. Že osnovna različica bo imela v serijski opremi žaromete za meglo, servo multifunkcijski volan oblečen v usnje, triobmočno klimatsko napravo, gretje prednjih sedežev, cruise control, avtomatsko prižiganje žarometov, usnjene in električno nastavljive sedeže, Bluetooth, USB, audio sistem, kamero za vzvratno vožnjo, ABS, EBD in BAS sisteme, šest zračnih blazin, zračno blazino za kolena, ...

Toyota bo Rusom ponudila zgolj 3,5-litrski V6 bencinski motor z 201 kW/273KM in 337 Nm navora, kar je dovolj za najvišjo hitrost 180 km/h in pospešek z mesta do do 100 km/h v 8,2 sekunde. V Rusiji se bo prodaja začela 20. oktobra, zanj se pa bo treba odšteti najmanj 43.885 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.