Avto
35 ogledov

Toži zaradi erekcije na motorju

bmw motor Wikimedia
Ljudje gredo na sodišča zaradi raznovrstnih stvari, ampak tožba, ki jo je proti BMW-ju vložil neki seveda Američan, presega meje domišljije. BMW-ju namreč zameri, da na njihovem motorju stalno doživlja erekcijo.

Henry Wolf iz San Francisca ima v lasti motocikel, letnik 1993. Kot je zapisal v tožbi, se je vse začelo septembra 2010, ko se je z njim odpravil na štiriurno potovanje. Ko se je vrnil, je opazil, da ima erekcijo, ki ni bila povezana z nikakršnim seksualnim vzburjenjem.

Nepojasnjene erekcije se od takrat stalno ponavljajo, sam pa je prišel do zaključka, da je vsega kriv sedež njegovega motorja, ki ima obliko grebena, poroča USA Today. Sporni sedež je bil sicer očitno nameščen šele naknadno.

Wolf se je zato odločil za tožbo proti podjetju BMW in proizvajalcu sedežev Corbin-Pacifix. Zahteva povračilo za duševne muke, stroške zdravljenja, izgubo dohodka in "splošno škodo", ki jo je utrpel zaradi svoje bolezni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.