Avto
19 ogledov

Twingo si je nataknil slušalke

1/6
Žurnal24 main
Twingo je odslej na voljo v različici Walkman. V sodelovanju s Sonyem precejšnji založenosti z opremo doda še kakovostno audio napravo in avdio/video predvajalnik.

Ob 30-obletnici revolucije, ki jo je Sony sprožil s svojim walkmanom, je japonski gigant združil moči z novomeškim Revozom oziroma matičnim Renaultom. Nastala je omejena različica 2.500 vozil twinga walkman, katerih bistvena pridobitev je zmogljivo avdio ozvočenje.

V malčku, ki bo na žalost na prodaj le v Franciji, Belgiji, Luksemburgu in na Portugalskem, je vgrajen Sonyjev 4x52W radio s CD enoto, ki seveda podpira datoteke MP3. Naprav zna komunicirati tudi prek bluetootha, lastnik pa bo za čas, ki ga bo preživel na nogah, zastonj (no ja ...) prejel še Sonyev walkman.Ta zna predvajati tudi videe.

Med serijsko opremo različice walkman spadajo še meglenke, klimatska naprava, električno gnana okna in ogrevana zunanja ogledala. Renault trdi, da je cena 10.850 evrov, kolikor stane walkman serija twinga, za dobrih šest odstotkov nižja, kot bi kupec plačal, če bi si te dobrote naročal kot dodatno opremo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.