Avto
27 ogledov

V Opel TOP ponudbi se najde za vsakogar nekaj

Opel TOP ponudba in zadovoljna bo vsa družina.

Aljaž je ravno dobro vstopil v svet vozniškega izpita. Spada v kategorijo dinamičnih mladeničev, z veliko interesnimi dejavnostmi, med katerimi je na prvem mestu gorsko kolo. S svojo sestro Špelo, ki je študentka višjega letnika, sicer pa zaradi narave dela prek študentskega servisa obiskuje številne kraje po Sloveniji, sta dolgo kolebala, ali bi skupaj kupila rabljen avto. A sta se ustrašila nepredvidenih visokih stroškov zaradi okvar, saj nenazadnje nikoli ne moreš povsem vedeti, kako je za avto skrbel prejšnji lastnik. Potem sta videla ponudbo Opel Top z izredno ugodnim financiranjem. Staknila sta glave in ugotovila, da bo pravzaprav najbolje, če si omislita vsak svoj avto. Ker si ga lahko, saj je finančno ponudba pisana na kožo tudi mladim, pa še izognila se bosta prepirom, kdaj bo kateri izmed njiju avto uporabljal. Nenazadanje pa je Špela že v dolgoletni vezi in se zato namerava kmalu odseliti iz družinske hiše.

Aljaž je izbral model opel corsa, ki je v Top ponudbi financiranja na voljo od 109 evrov na mesec. Všeč mu je bila pestra izbira opreme, vizuelnih dodatkov in zelo dinamična vožnja, ki jo zagotavljajo moderni turbomotorji. Najbolj pa ga je prepričalo dejstvo, da si lahko omisli tovarniški prtljažnik za svoje kolo, ki se ga povleče kar iz zadka vozila. Tega ni videl pri nobeni drugi znamki, medtem ko Opel spravljivi nosilec ponuja pri skorajda vseh svojih modelih.
Špela pa je zaradi pogostega vijuganja v mestih dala prednost modelu opel adam, ki je na voljo od 103 evrov na mesec. Prevzel jo je s svojo majhno, a izredno dinamično in sodobno šik podobo, ki ji je lahko dala svoj pečat s številnimi dodatki. Čeprav kompakten na zunaj je adam velik navznotraj. Kot nalašč za vožnjo z najboljšo prijateljico po nakupih.

Oče Stojan je najprej zmajal z glavo, nato pa ugotovil, da je ponudba Top res dobra. Da ima Opel izvrstne avtomobile, mu je zatrjeval že sodelavec Janez, ki za svojo družino s tremi majhnimi otroki od letos uporablja prostornega in izredno uporabnega enoprostorca opel zafiro tourer (od 197 evrov na mesec). Oplu je Janez zvest že dolgo, prepričala ga je nemška kvaliteta, ki jo podkrepi dolgoletno jamstvo. Dokler je imel še dva otroka, je vozil manjši enoprostorski model meriva (od 136 evrov na mesec), predvsem mu je bilo pri njej všeč enostavno dostopanje do druga vrste zaradi vrat, ki se odpirajo v drugo smer. Svojega šefa Mirana, ki vodi podjetje z okoli 30 zaposlenimi, pa je navdušil za model opel insignia, ki nudi ogromno premijske vsebine za povsem sprejemljivo ceno (od 235 evrov na mesec).

Oče Stojan je dolgo premišljeval in primerjal. Vedel je, da bo model astra (od 146 evrov na mesec) izpolnila njegova pričakovanja, saj je najmodernejši Oplov model, ki je hkrati zelo kvalitetno in tehnološko dovršeno narejen. Pa še napolnjen je z raznolikimi asistenčnimi sistemi za varno vožnjo. “Ja, kam bomo pa dali našo Lucy?”, ga je zaskrbljeno spraševala mama Špela. Saj je astrin prtljažnik resda eden večjih na trgu, a labradadorka Lucy, ki je njun zvesti sopotnik sedaj, ko sta otroka že odrasla, potrebuje več prostora. “Ni problema,” je pomisleke ovrgel oče Stojan. “Bova pa karavansko astro sportstourer vzela. Pa še pri Oplu zanjo nudijo raznoliko ponudbo tovarniških dodatkov za varen in udoben prevoz psov, vključno z boksom.”

In res, že naslednji dan sta šla naročiti na domačem konfiguratorju sestavljeno astro ST (od 154 evrov na mesec). Takoj nato sta se šla pohvalit tastu in tašči. Ni minilo dolgo, ko sta tudi onadva že imela nov avto v garaži - postavnega in vožnji prijaznega suva opel mokko (za 173 evrov na mesec.)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.