Slovenija > Črna kronika
138 ogledov

V prometni nesreči umrla 18-letnica

Prometni znak in trak ob nesreči Mojca Marot
Z avtom zgrmela v strugo Soče.

Policisti so obvestilo o nesreči pri Doblarju dobili nekaj minut pred 13. uro, ko je voznik opazil avtomobil v strugi reke Soče. Na kraj nesreče so takoj odhiteli policisti, gasilci, reševalci in potapljači, a mlademu dekletu ni bilo več pomoči.

Z avtom zgrmela v reko

Nesreča se je verjetno zgodila že nekaj časa prej, preden je občan v strugi opazil avto in obvestil policiste, poročajo Primorske novice. 

Mlada voznica se je s Tolminskega z vozilom znamke renault clio peljala proti Novi Gorici, v bližini hidroelektrarne Doblar pa je izgubila nadzor nad avtomobilom, v nepreglednem desnem ovinku je zapeljala levo, prebila varnostno ograjo ob cesti in z avtom zgrmela v strugo Soče, približno 30 metrov pod cesto.

Voznica je na kraju umrla.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • smejka 08:43 26.december 2016.

    Čisto mogoče.Tu je tudi neizkušenost in ne ravno prijazna cesta.Zgleda pri starejših voznikih tudi skorajda ni.Upam,da je to zadnja žrtev in opomin vsem nam.Bil je njen zadnji božič, naj počiva v miru,Vsem, ki žalujejo za njo,pa iskreno sožalje.

  • Laznivi 22:06 25.december 2016.

    Ce bo slovenija kdaj postala drzava ki bo skrbela za varnost ljudi se to ne bo vec dogajalo. Cesta ki jo je zgradila marija tereza za konske uprege in jo je jugoslavija le asfaltirala se zdalec ne zadostuje pojmu cesta, ...prikaži več da o teh pajcevinah ki jih nasi imenujejo varnostne ograje ne govorimo.

  • Notsocommon 20:06 25.december 2016.

    Sožalje vsem, ki so jo poznali, mnogo prezgodaj...