Avto
5755 ogledov

"Veseli nas, da je voznica prižgala smerokaz ..."

Stopnice Youtube
Bizarno: proizvajalec gotovo ni predvidel, da bo ženska z avtom naredila tole ...

Vancouver, Kanada. Naključni mimoidoči niso verjeli svojim očem, da se je neka ženska odločila s parkirišča zapeljati kar po stopnicah. 

Neimenovana ženska je s parkirišča zapeljala na pločnik in nato navzdol po betonskih stopnicah. Vmes se je sicer na kratko ustavila in odprla vrata, kot da je spoznala svojo zmoto in preverila, ali je mogoče še zapeljati vzvratno. Nato pa je pohodila plin in nadaljevala po betonskem off-road poligonu vse do vznožja. Nato je mirno zapeljala na cesto, kot da se ni nič zgodilo. 

"Ali je p... zmešana?", se slišijo nejeverni vzkliki prič. Lahko le ugibamo, kakšne posledice je vožnja po stopnicah pustila na podvozju mestnega križanca acura RDX.

"Veseli nas, da je voznica prižgala smerni signal, ko se je na vznožju stopnic znova vključila v promet," je zadevo komentirala lokalna policija. Zelo verjetno je njihov osebni stik z voznico minil manj sproščeno.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.