Avto
1582 ogledov

Video: Avto je želel imeti v 44. nadstropju penthousa

Rolls-royce ghost Facebook
Kitajski milijarder je z žerjavom dvignil rolls-roycea ghosta na penthouse v 44. nadstropju nebotičnika.

Dvigovanje avtomobila ni lahka naloga, zato je kitajski milijarder plačal inženirskemu podjetju, da je izdelalo edinstveno železno "kletko" za rolls-royce ghosta, ki so ga nato z žerjavom dvignili s pomočjo treh izjemno trpežnih kablov.

Na družbenih omrežjih so se v hipu razširili posnetki avtomobila, ki so ga brez večjih težav dvignili do 44. nadstropja. Ekipa delavcev je z jeklenimi vrvmi avtomobil potegnila čez balkon in ga nato spustila navzdol.

Rolls-royce ghost | Avtor: Facebook Facebook

To ni prvi primer dvigovanja avtomobila v višino, saj je letos maja avstralski multimilijonar športni avtomobil mclaren senna GTR dvignil v penthouse v 57. nadstropju. Zaveda se, da bo avtomobil verjetno za vedno ostal v stanovanju, saj bi bila njegova odstranitev skoraj misija nemogoče.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Facja 13:16 25.julij 2023.

    Enostavno so nekatere stvari znatno precenjene na tem svetu. Recimo plače športnikov, plače zvezdnikov, pa seveda dobički raznih bezosev, ki nas odirajo pri pošiljkah kot so Amazon...zato taki ljudje povsem izgubijo občutek za vrednost, ne zgolj denarja, pač pa vrednost ...prikaži več ljudi...morali bi jih nevtralizirati.

  • Kolr 12:44 25.julij 2023.

    Prevec so hitre in drzne gledal...