Avto
27 ogledov

Video: kamerman zadnji hip rešil novinarja

Novinar Youtube/KTVU
Novinar se je v živo za TV poročila javljal s pločnika ob cesti, trenutek kasneje pa reševal svoje življenje, saj sta tik za njim treščila skupaj avtomobila. Video!

Zgodilo se je v mestu Almeda v Kaliforniji, ko je poročevalec televizijske postaje KTVU Alex Savidge poročal o nesreči izterjenega vlaka. A njegova novica dneva je v nekaj hipih postal trk dveh avtomobilov, ki se je zgodil tik za njim, Pri tem je enega od avtomobilov odbilo naravnost proti Savidgu in njegovemu snemalcu. Očitno je voznica toyote namesto zavore po trku s hondo pritisnil še na plin, je kasneje po poročanju Carscoopa ugotavljala policija. 

Savidge je kasneje dejal, da se ima za celo kožo zahaliti kamermanu, ki mu je zadnji hip zakričal in ga opozoril na avto. Instiktivno je skočil v desno, medtem ko je avto šinil levo mimo kamere. 

Alex se je kasneje znova pojavil v živo pred kamero v zelo emocionalnem videu, v katerem se je zahvalil kamermanu, ženi pa sporočil, da je z njim se v redu.

Voznica je ostala brez vozniške.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.