Avto
23 ogledov

Video: Ken Block razsul focusa RS

Blocku se je še enkrat več svet postavil na glavo. (Foto: Youtube)
1/2
Žurnal24 main
Posnetki volanskega virtuoza Kena Blocka so vedno atraktivni. Zadnji posnetek je še posebej zanimiv, saj v njem Block razbije svojega forda focusa RS WRC.

Ken Block se je v pravkar zaključeni sezoni WRC udeležil nekaj dirk in si tako nabiral izkušnje za prihodnje leto, ko želi resno dihati za ovratnik Loebu in ostali prekaljeni druščini najboljših reli voznikov. Minuli vikend je komajda ujel nastop na zadnjem reliju sezone v Veliki Britaniji, saj je na testiranjih dodobra uničil svoj dirkalnik.

Na posnetku Block z lahkoto obvladuje razmočen teren testne proge vse do 1:45, ko ga narava postavi na trdna tla, oziroma v obcestni jarek.

"Ne me basat," so bile prve besede, ki jih Ken izrekel, potem ko je njegov stroj "splaval" in treščil v drevesa. S sovoznikom Alexom Gelsominom sta jo odnesla brez poškodb, na reliju pa je nastopil z rezervnim avtomobilom. Čeprav je bil v etapah stalno okoli desetega mesta, mu je končno uvrstitev pokvarila okvara podvozja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.