Avto
6922 ogledov

Policista pridivjala, kot ne bi znal niti Umazani Harry

Youtube/Warren Wallace
Policisti so na sceno kaznivega dejanja pridivjali na zelo dramatičen način, s 180-stopinjskim obratom.

Internet se hihita ob videu iz Velike Britanije, na katerem je priča ujela trenutek prihoda policije na mesto prwtepa med dvema moškima. Na posnetku je vidno, da je policijska opel astra v mestecu Gillingam na mokrem asfaltu dobesedno bočno švignila mimo osuplih navzočih in trenutek kasneje med cviljenjem gum obstala parkirana ob pločniku, obrnjena v nasprotno smer ulice. 

Iz nje pa sta prihitela lokalna policista, ki sta se obnašala, kot da se ni nič zgodilo. Tam navzoči pa niso bili navdučeni nad kaskaderskim vložkom in so pričeli kričati na moža postave. Okrvavljeni moški, ki je bil očitno med protagonisti pretepa, je pričel med psovkami vpiti nanju, če mislita s svojo nevarno vožnjo koga ubiti, je poročal The Sun.

Z lokalne policije so naknadno sporočili, da je patrulja, ki je prihitela kot zaščitnica na mesto pretepa, manever izvedla po naključju zaradi mokre ceste. A marsikateri komentator je prepričan, da je policistu za volanom obrat za 180 stopinj uspel z veliko stila. 

Avtor posnetka je video naslovil "Odgovor iz Gillinghama na Prehitre in predrzne".

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • wolf.ata 17:10 01.avgust 2017.

    nič posebnega,to bi morala mladina vaditi na poligonih vsaj prve 3. leta po izpitu,drugače pa smo te in podobne stvari delali z avti tam nekje v 80-90 tih,sedaj pa se vozimo bolj umirjeno tako z avtom,kamionom kot z motorjem,včasih so ...prikaži več bile ceste prazne,sedaj pa ne prideš niti z dvorišča na cesto,ha,ha,malo heca,so pa za te reči poligoni

  • McClain 16:23 01.avgust 2017.

    fuuul dobr!!

Sorodne novice