Avto
18 ogledov

Video: Volvo S60

Volvo S60 bo prvič predstavljen že v začetku marca na avtosalonu v Ženevi. (Foto
1/14
Žurnal24 main
Ljubitelji Volva so imeli na spletnem družbenem portalu Facebook prvi priložnost videti novo generacijo modela S60, ki je na las podobna konceptu, predstavljenemu v Detroitu.

Podjetje Volvo Cars je razkrilo prvi uradni video, ki prikazuje zunanjost novega modela S60. Video so razkrili na uradni "fan-strani" Volva na Facebooku. Video razkriva, da se serijski model bistveno ne razlikuje od koncepta, predstavljenega na avtosalonu v Detroitu januarja lani. Stranska linija ima atraktivno kupejevsko zasnovo, prednja svetila pa se pritečejo videzu novih modelov znamke Volvo.

Novi volvo S60 bo premierno predstavljen na avtosalonu v Ženevi marca letos, ko bodo dokončno razkrite vse potankosti atraktivne limuzine. Serijska proizvodnja naj bi se začela sredi leta 2010 v belgijskem Gentu. Novi volvo S60 bo med drugim opremljen z inovativnimi tehnologijami, kot je sistem zaščite pred trkom s pešci (Pedestrian Detection), ki potem, ko zazna pešca na cesti, zaustavi vozilo, če se voznik pravočasno ne odzove.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.