Avto
65 ogledov

Vroča dekleta, vroči avtomobili

Vroče dekle za vroč avtomobil.
1/13
Žurnal24 main
Nepisano pravilo v svetu moških z dobrimi avtomobili je, da k vsakemu postavnemu jeklenemu konjičku spada vroča ženska.

O lastnikih vročih avtomobilov nima smisla razpravljati. Njihov status "vročega" namreč lahko niha od "zelo" do "mislite resno". Ne glede na to, kje na lestvici so, pa imajo vsi takoj izdelano predstavo o "atributih", ki jih mora zanje (beri: za njihov avtomobil) prava ženska imeti.

Ko se odprejo vrata avtomobila, se najprej pokaže vitka noga v visokih petah, od katerih se ti zvrti. Ven stopi zapeljiva ženska, vitke postave, z urejeno frizuro (barva las tukaj ni tako pomembna). Ob pogledu nanjo se morajo kolegom pocediti sline, dobrodošlo je tudi, če jih nepričakovano zapusti dar govora. Čestitke ob dobrem ulovu padajo na vsakem koraku, medtem ko za hrbtom padajo stave, na kateri njegov "atribut" se je lepotička ujela.

Načrti deklet, ki ujamejo vroč avtomobil z bolj ali manj postavnim lastnikom, so različni. Nekaterim je bolj kot lastnik všeč lepo oblikovan jekleni konjiček, druge imajo oči samo za voznika. Tretje vidijo v vsem skupaj drugačno priložnost. Kakorkoli obračamo, nepisano pravilo ostaja: iz vročega avtomobila prihajajo vroče ženske.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.