Avto
71 ogledov

X3 posodobljen in z novim učinkovitim agregatom

BMW X3
1/14
BMW
BMW X3 s prenovo "sledi" večjemu bratu. Poenotenemu izgledu in tehnologiji so pri BMW dodali tudi povsem nov agregat.

Osveženi BMW X3 ima vizualno močnejšo podobo, ki so jo zagotovili z novimi, spremenjenimi dvojnimi okroglimi žarometi (LED sprednji žarometi so na voljo dodatno), bolj vpadljivo rešetko hladilnika v obliki ledvičke, novima odbijačema spredaj in zadaj in zunanjimi ogledali z integriranimi smerniki v ohišjih – kar meče še svetlejšo luč na prepoznavne oblikovne značilnosti modela BMW X.

Poudarek na premijski

Pokromane aplikacije, sredinska konzola z dodatno avtomatsko klimatizacijo v videzu black panel visok sijaj in nova držala za pijačo z drsnim pokrovom za sredinsko konzolo poudarjajo premijski videz vozila. Nove barve zunanjosti, vzorci oblazinjenj, notranje okrasne obloge in lita alu platišča omogočajo večjo individualizacijo pri izbiri opreme. Paket opreme xLine uporabnikom omogoča, da močneje poudarijo dinamiko in robustni značaj SAV pri novem BMW X3. Medtem ko pametni odpiralni mehanizem za avtomatska vrata prtljažnika in odlagalni paket (oboje na voljo dodatno) povečujeta funkcionalnost.

Svetovna premiera za novi 2,0-litrski dizelski motor

Od vstopa na trg bo novinec na voljo z izbiro štirih dizelskih in treh bencinskih motorjev, z nazivno močjo od 110 kilovatov moči (150 KM) do 230 kilovatov moči (313 KM) in znano tehnologijo BMW TwinPower. Vsi motorji izpolnjujejo izpušni standard EU6.

V novincu bo premierno predstavljen novi 2,0-litrski turbodizelski motor z 140 kilovatov moči (190 KM) in tovarniško porabo petih litrov goriva na 100 prevoženih ki,lometrov (emisije CO2 so 131 gramov na kilometer).

BMW EfficientDynamics prinaša Auto Start Stop, funkcijo jadranja, regeneracijo zavorne energije in pomožne enote z vklopom/izklopom po potrebi. Poleg tega četrta generacija pnevmatik z majhnim kotalnim uporom emisije CO2 niža za 7 g/km.

Povezljivost

Za povezljivost skrbi BMW ConnectedDrive: asistenca za voznika in informativno-razvedrilne vsebine, bogato opremo dopolnjujejo krmilnik iDrive z integrirano sledilno ploščico (za vnos besedila s premikanjem prsta), parkirni asistent, barvni BMW Head Up projektor, neslepeči asistent za dolge luči in Driving Assistant Plus, ki vključuje opozorilnik za zapustitev voznega pasu, aktivni asistent za uravnavanje hitrosti s funkcijo Stop & Go in preventivno zaščito za pešce.

Pod okriljem BMW ConnectedDrive so na voljo tudi RTTI (Real Time Traffic Information), Concierge Services in inteligentna funkcija klica v sili. Ponudba aplikacij omogoča uporabo Facebooka in Twitterja, internetnega radia AUPEO! ter glasbenih platform, kot sta Napster in Deezer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.