Avto
47 ogledov

Z mazdo CX-3 takoj na Štajersko

Mazda nagrajenec Žurnal24 main
Blaž Samotorčan je ob prevzemu atraktivne mazde CX-3 komaj čakal, da nadaljuje pot.

Blaž Samotorčan je nagrajenec nagradne igre Dneva za varen avto. V okviru akcije smo v štirih različnih krajih ob sodelovanju s partnerji priredili brezplačne dogodke, na katerih so se lahko obiskovalci seznanili s pozitivnimi praksami na področju varnosti v prometu in z naprednimi tehnologijami, ki v modernih avtih lahko obvarujejo pred poškodbami. 

Med vsemi obiskovalci teh dogodkov smo izžrebali srečneža, ki je prejel v brezplačno uporabo mazdo CX-3, enega najbolj zaželenih križancev svojega razreda. 

Blaž je na prevzem avtomobila v Ljubljano prišel iz primorskih Škofij. Ključa, ki mu ga je predal Dimitrij Vušnik, direktor marketinga pri slovenskem predstavništvu Mazde, se je zelo razveselil in je komaj čakal, da lahko nadaljuje pot proti Štajerski, kjer ga je čakalo dekle. 

Mazda nagrajenec | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Pravi, da mu je od oktobrskega dogodka v Celju, kjer je oddal prijavnico za nagradno igro, ostala v spominu predvsem demonstracija samodejnega zaviranja v sili, ki so jo inštruktorji AMZS izvajali z modelom mazda6. Sedaj pa se bo z veseljem pustil prevzeti tudi od malega suva. Pred začetkom vožnje z mazdo CX-3 ni imel velikih pričakovanj, pravi, da se ji bo pustil zapeljati. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 1
  • dusan97 18:17 12.avgust 2018.

    Imamo Mazdo cx3 soul rdečo staro 5 mesecev . Zelo nehvaležna barva . Ob malem dotiku z drugimi vrati ali kamenčki dobesedno barva v kosih odleti in od spodaj se vidi pločevina.Ne reši te nobeno poliranje . Avto je star ...prikaži več pet mesecev in je katastrofa s tem da za barvo doplačaš 600 eurov . Slišal sem , da je dosti pritožb na barvo ...