Avto
24 ogledov

Z mazdo CX-3 takoj na Štajersko

Mazda nagrajenec Žurnal24 main
Blaž Samotorčan je ob prevzemu atraktivne mazde CX-3 komaj čakal, da nadaljuje pot.

Blaž Samotorčan je nagrajenec nagradne igre Dneva za varen avto. V okviru akcije smo v štirih različnih krajih ob sodelovanju s partnerji priredili brezplačne dogodke, na katerih so se lahko obiskovalci seznanili s pozitivnimi praksami na področju varnosti v prometu in z naprednimi tehnologijami, ki v modernih avtih lahko obvarujejo pred poškodbami.

Med vsemi obiskovalci teh dogodkov smo izžrebali srečneža, ki je prejel v brezplačno uporabo mazdo CX-3, enega najbolj zaželenih križancev svojega razreda.

Blaž je na prevzem avtomobila v Ljubljano prišel iz primorskih Škofij. Ključa, ki mu ga je predal Dimitrij Vušnik , direktor marketinga pri slovenskem predstavništvu Mazde, se je zelo razveselil in je komaj čakal, da lahko nadaljuje pot proti Štajerski, kjer ga je čakalo dekle.

Mazda nagrajenec | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Pravi, da mu je od oktobrskega dogodka v Celju, kjer je oddal prijavnico za nagradno igro, ostala v spominu predvsem demonstracija samodejnega zaviranja v sili, ki so jo inštruktorji AMZS izvajali z modelom mazda6. Sedaj pa se bo z veseljem pustil prevzeti tudi od malega suva. Pred začetkom vožnje z mazdo CX-3 ni imel velikih pričakovanj, pravi, da se ji bo pustil zapeljati.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • dusan97 18:17 12.avgust 2018.

    Imamo Mazdo cx3 soul rdečo staro 5 mesecev . Zelo nehvaležna barva . Ob malem dotiku z drugimi vrati ali kamenčki dobesedno barva v kosih odleti in od spodaj se vidi pločevina.Ne reši te nobeno poliranje . Avto je star ...prikaži več pet mesecev in je katastrofa s tem da za barvo doplačaš 600 eurov . Slišal sem , da je dosti pritožb na barvo ...