Avto
14 ogledov

Z nami zaživite bolj zdravo

DRUŽINA Shutterstock
Morda se na prvi pogled zdi, da je ekološki način življenja hipni trend, a če boste zares živeli zdravo, prijazno do okolja in vsaj malo tako, kot so to počeli nekdaj, boste lahko veliko naredili zase in hkrati prispevali k čistejšemu okolju.

Zdrava prehrana je ključna, prav tako ne smete pozabiti na gibanje in ne nazadnje na boljše življenjske odločitve. Ste se že navadili ločevati odpadke? Ste že razmišljali o nakupu hibridnega vozila? Na poti do bolj zdravega načina življenja vam lahko pomagajo namigi, ki jih bomo z vami delili v sklopu dogodka Žurnalov Ekodan, ki ga v Lipici pripravljamo v začetku maja.

Za vsakega nekaj

In če bodo moškim pozornost pritegnila Toyotina hibridna vozila, bodo ženske na Ekodnevu gotovo navdušene nad kuharskimi in suši delavnicami ter nasveti za zdrav videz in dobro počutje, otroci pa bodo uživali v ustvarjalnem kotičku – delavnica origamija in poslikava obraza sta le dve od presenečenj.

Bi se zapeljali s hibridom?

Da bi bralcem približali hibridno tehnologijo in bi jo lahko primerjali s pri nas tako razširjenimi dizli, bomo pripravili dejavnosti, kjer bomo k sodelovanju povabili bralce Žurnala in portala Zurnal24.si. Če želite sodelovati tudi vi, ne prezrite članka Bodite eko z nami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.