Avto
11 ogledov

Z navigacijo nogomet tudi med potjo

Navigacija Garmin
1/2
Garmin
Garmin je predstavil zmogljiv model navigacijske naprave nüvi 2585TV, ki je med drugim lahko hkrati televizija in radio.

Poleg klasičnih navigacijskih funkcij, ki se izrisujejo na 12,7-centimetrskem zaslonu, gre za zmogljiv multimedijski prenosni pripomoček, ki lahko nadomesti druge tovrstne naprave.

Z DVB-T MPEG2/MPEG4-sprejemnikom in priloženima antenama namreč omogoča sprejem televizijskega signala tudi med vožnjo. Radio ima funkcijo snemanja in ponovnega predvajanja, tu so še MP3-predvajalnik, videopredvajalnik in bralnik knjig.

Naprava ima tudi bolj tradicionalne lastnosti Garminovih navigacij, tako vsebuje sistem Guidance 2.0 za hitro in prijazno vodenje, omogoča povezavo bluetooth in TMC-sprejem prometnih informacij. Pri uvozniku jo cenijo na 319 evrov.

Pešcem lažje

Hkrati je Garmin pripravil tudi izboljšano različico kartografije za pešce cityxplorer 2013. Poleg številnih izboljšanih podatkov glede mest po svetu so še posebno pozornost namenili Poljski in Ukrajini ter Londonu. Zaradi nogometnega prvenstva in olimpijskih iger, seveda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.