Avto
1084 ogledov

Zaposleni v Emil Frey z večjim regresom in dodatnim dopustom

Tehnični dan v avtoservisnih delavnicah Emil Frey Saša Despot
V skupini Emil Frey bodo letos zaposlenim izplačali regres v višini dveh tisočakov. Kot so zapisali v sporočilu za javnost, so se zato odločili s ciljem povečanja motivacije in zadovoljstva, ki prinaša tudi uspeh podjetja.

Iz Emil Frey sporočajo, da so v želji, da bi ublažili posledice dviga cen življenjskih potrebščin, že lani z dvakratnim povišanjem plač zaposlenim dvignili osnovne bruto plače – prvič za 3 %, drugič pa za 5 % – ob  koncu leta pa so zaposlene nagradili z 2.000 evri nagrade za poslovno uspešnost. Enako vodilo, torej zadovoljstvo zaposlenih, jih je vodilo tudi pri določitvi višine letošnjega regresa – tako so zaposleni prejeli 2.000 evrov neto letnega regresa.

Posebna ugodnost za zaposlene pa so dodatni štirje dnevi dopusta, ki so jih poleg rednega letnega dopusta deležni vsi v skupini. Dodatni dnevi, t.i. »direktorjevi dnevi«, so dnevi, ki jih vodstvo dodeli zaposlenim kot dela proste dni in se običajno koristijo za podaljšanje praznikov ali vikendov.

Jožko Tomšič | Avtor: Anže Petkovšek Jožko Tomšič, generalni direktor skupine Emil Frey. Anže Petkovšek

"To je posebna pozornost, s katero želimo še dodatno nagraditi svoje zaposlene. Cenimo njihovo predanost in prizadevnost, zato smo se odločili, da poleg dopusta, ki zaposlenim pripada po zakonu in kolektivni pogodbi, podarimo dodatne štiri dni. Menimo, da si zaposleni tako naberejo novih moči in se na delo vrnejo spočiti in pripravljeni na nove izzive." je odločitev komentiral g. Jožko Tomšič, generalni direktor skupine Emil Frey Slovenija.

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.