Avto
2623 ogledov

Žarometi: Izbirati bo možno med 25 podpisi!

Audi Q4 e-tron Audi
Personalizacija se seli tudi na področje žarometov?

LED žarometi so v zadnjem desetletju poskrbeli ne le za večjo vidnost ponoči, ampak tudi za revolucijo na področju oblikovanja avtomobilov. Vsaka znamka oziroma model avtomobila je zahvaljujoč svetlobnemu podpisu dobro prepoznavna tudi ponoči.

Matrični LED žarometi Avto Matrični LED žarometi za dostopno ceno

Žarometi postajajo vse bolj tehnološki, njihov svetlobni podpis pa bo možno tudi personalizirati. Pri Audiju obljubljajo, da bo možno pri novem povsem električnem športnem terencu Q4 e-tron (premiera serijskega vozila se pričakuje prihodnje leto) možno svojim željam prilagajati zunanji in notranji videz avtomobila in celo svetlobni podpis LED žarometov. Tako sprednjih kot zadnjih svetil.

Prilagodljivi žarometi Fordovi žarometi Avto Fordovi žarometi bodo povezani s kamero in navigacijo

Audijevi inženirji so za Q4 e-trona razvili “do 25 LED opcijskih svetlobnih podpisov”, kupci pa bodo lahko izbrali tistega, ki jim bo najbolj všeč. 

Opel astra Žarometi Avto Žarometi spet ključen faktor varnosti na cestah

Spomnimo, Q4 e-tron poganja par elektromotorjev kombinirane moči 225 kW/306 KM. 150 kW moči in 310 NM navora je na voljo na zadnji osi, prednji motor, zadolžen za pogon prednjih koles pa prispeva 75 kW in 150 Nm navora. Ob bateriji s kapaciteto 82 kWh naj bi bila avtonomija vozila z enim polnjenjem do 450 kilometrov.

LED žaromet Jo poznate? Avto Pozimi imajo LED žarometi pri avtu veliko slabost!
Komentarjev 2
  • jakec1575 14:22 26.avgust 2019.

    Svet gre v franze, del industrije pa se ukvarja s 25 razlicnimi podpisi LED. Mogoce je prav, da gremo v franze. Če bi ta inzenirski potencial raje usmerili v trenutno zelo zahtevno okoljsko problematiko naslednjih 20 let, bi bilo precej ...prikaži več koristneje za vse nase otroke.