Avto
150 ogledov

Zdaj ves svet ve, kako nevarno je pri nas

Kako nevarne so slovenske ceste te dni, se je lahko prek videa, v katerem pri Tržiču drevo pade na vozeči se avtomobil, prepričal ves svet.

Spletna stran britanskega Daily Telegrapha je na svoji naslovnici objavila video, ki ga je neznani avtor posnel s pomočjo armaturne kamere.

V bližini Tržiča ga je med vožnjo povsem presenetilo drevo, ki je padlo na njegov avtomobil. Voznik ni bil poškodovan, dovolj o presenečenju pa je povedal njegov prvi odziv.

Velika sreča v nesreči je bila, da drevo ni padlo nekaj hipov prej, ko je tod mimo ravno hodil pešec. Ta je bil v času nesreče od mesta padca oddaljen komaj nekaj metrov in je še pozdravljal voznika ...

Komentarjev 2
  • mph 10:07 08.februar 2014.

    Kakšen napihnjen naslov. Zaradi praktično naravne nesreče (ki se jasno dogajajo samo v Sloveniji, drugače ostali svet tega ne pozna) pa bodo zdaj vsi vedeli, kako nevarne so naše ceste. Uau.

  • softundsicher 08:38 08.februar 2014.

    Jao, Žurnal. Posnetek neznanega avtorja? Pred dvema dnevoma pa je bil isti posnetek in intervju z avtorjem objavljen na 24ur.com in v oddaji Svet. :)http://www.24ur.com/novice/slovenija/video-drevo-padlo-na-vozeci-avtomobil.html