Avto
17 ogledov

Zdravnica leta v prometni nesreči leta

Avtomobilska nesreča Youtube
Zdravnica Kristin Howard, zaposlena v eni od nujnih reševalnih enot bostonske bolnišnice, je bila do zdaj zaradi požrtvovalnosti pri reševanju človeških življenj znana kot najboljša zdravnica leta 2009, zdaj pa ji je prometna nesreča življenje obrnila na glavo.

Howardova se je morala zglasiti na sodišču, saj bi v prometni nesreči, kakršne najpogosteje vidimo v prizorih akcijskih filmov, kmalu nekomu odvzela življenje.

Za zdaj še v ne povsem jasnih okoliščinah je s svojim avtomobilom s parkirišča enega od trgovskih centrov z asfalta zapeljala na travo, od koder jo je izstrelilo na prometnico, kjer je pot končala v dveh avtomobilih.

V spektakularni nesreči, ki jo je zabeležila policijska nadzorna kamera, se je težko poškodoval eden od voznikov avtomobilov, v katera je trčila, Paul McDonald. "Mislil sem, da je to konec sveta. Občutek sem imel, kot da bi v avtomobilu eksplodirala bomba," je dejal McDonald.

Policisti Howardovi očitajo, da je vozila pod vplivom alkohola oziroma zdravil, ki naj bi si jih predpisala sama, na sodišču pa je izjavila, da se ne počuti krivo in da je bila za nesrečo kriva mehanična okvara avtomobila. Predstavnica bolnišnice, v kateri je Howardova zaposlena, je dejala, da nekdanja zdravnica leta do nadaljnjega ne bo opravljala svojih službenih dolžnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.