Avto
213 ogledov

Želite postati testni voznik?

Žurnalov avto leta
1/17
Saša Despot
Želite postati testni voznik 20 najboljših avtomobilov leta? Prijavite se in steza AMZS Centra varne vožnje na Vranskem bo 23. oktobra morda samo vaša.

Začelo se je glasovanje za Žurnalov avto leta. Tako kot lani pa smo se na Žurnalu odločili, da razplet v finalu v celoti prepustimo našim bralcem. Poleg glasov rednega glasovanja, ki do 17. novembra poteka prek posebnega portala, bo 50 odstotkov končne ocene sestavljala ocena posebne žirije, sestavljene iz žirije naših bralcev.

Iščemo torej izbrance, ki bodo 23. oktobra popoldne v AMZS Centru varne na Vranskem testirali in ocenili vseh 20 finalistov, ki so se uvrstili v finale letošnjega Žurnalovega avta leta. Med njimi so lepi mercedes-benz, vedno atraktivni BMW serije 3, nabriti VW golf in elegantna mazda6.

  • Že lani so naši bralci do obisti preizkusili atraktivne finaliste. Več v zgornji galeriji.

Prijavi se lahko kdorkoli, izmed prijav bomo izbrali člane žirije in njihova imena 21. oktobra objavili na spletni strani zurnal24.si/avto. Ob prijavi je treba izpolniti obrazec in pustiti kontaktne podatke. 

Vabljeni k sodelovanju; ponujamo vam ekskluzivno priložnost in dogodivščino, ki je ne boste deležni nikjer drugje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.