Avto
13 ogledov

Znate bolje sukati volan?

Finalna prireditev se bo odvijala v Ljubljani. Vabljeni, da sodelujete v pestrem Žurnal24 main
Le še nekaj dni in znano bo, kdo bo postal lastnik opel corse ecoflex. Prijavite se in tekmujte z znanimi Slovenci v praktičnih igrah za lepe nagrade.

29. maja dopoldan bo v ljubljanskem BTC potekala finalna prireditev Varčen voznik, ki jo prirejata Žurnal24 in Opel Slovenija. Od decembra naprej smo vsak mesec v enem od slovenskih mest iskali voznike, katerih noga je na cesti najlažja, poraba pa najmanjša.

Prijavite se prek spletnega obrazca in tekmujte z znanimi Slovenci.

Pet finalistov – Robert Antloga, Marjan Perko, Borut Jaklič, Simon Berčič in Robert Starešinič – se bo pomerilo še v zadnji, najpomembnejši tekmi, ki bo potekala po trasi v okolici glavnega mesta. Zmagovalec bo samo eden, domov pa se bo odpeljal kot ponosni lastnik varčne corse ecoflex. Preostali bodo za tolažbo prejeli Garminove navigacijske naprave nüvi 1250.

Tekmujte z znanimi Slovenci
Ob robu tekmovanja bo potekal tudi pester program, na katerem lahko sodelujete tudi vi, le prijavo nam morate poslati pravočasno. Trije znani Slovenci vas bodo izzvali, da se z njimi pomerite v spretnostnem obvladovanju avtomobila. Imena naj bodo še nekaj dni skrivnost, lahko pa vam zagotovimo, da gre za osebe, s katerimi bi se rad pomeril vsakdo. Najboljši med vami bodo bogato nagrajeni, zato se čim prej prijavite prek spletnega obrazca.

Na prireditvi ne bomo pozabili na praktične nasvete za bolj varno in varčno vožnjo na cesti. Vse o cenejšem nabiranju kilometrov vam bo povedal inštruktor Akademije dobre vožnje Tilen Holynski.

 

petrol logo | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

 

 

 

SPONZORJA AKCIJE

sponzor, var%C4%8Den voznik, garmin, nokian | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.