4 ogledov

BO!jevske dobrote dobijo ...

Bo! Arhiv skupine
Slovenska glasbena scena je bogatejša za novo rock skupino, ki sliši na ime BO!. Ta bo v petek, 23. marca, v ljubljanskem Orto baru predstavila svojo prvo studijsko ploščo. Dvema izžrebancema podarjamo po dve vstopnici, štirje pa prejmejo njihovo zgoščenko. Ste med nagrajenci?

Zgoščenko prejmejo Irena B. K., Milenka P., Miha J. in Mateja T., po dve vstopnici pa gresta v roke Petru B. in Miranu Z.. Čestitamo!

Rock zasedbo BO! je aprila leta 2009 ustanovil njen frontman, spremljevalni kitarist in tekstopisec Boštjan Meh. Pridružili so se mu še štirje nadobudni entuziasti, skupaj pa so s trdim delom po letu in pol posneli in izdali svoj glasbeni prvenec.

Kot pravijo fantje, so jih v ustvarjanje novih skladb vodili trenutna družbena klima in njen vsesplošni padec vrednot. Rezultat njihovega dela je tako prva studijska plošča Dirka za notranji mir. To v nasprotju z novodobnimi smernicami odlikuje zvok prvinskih rock ritmov, sestavlja pa jo 11 skladb.

V živo ji(m) boste lahko prisluhnili že ta konec tedna, saj bo v petek v Orto baru oder rezerviran le za njih.

Cena vstopnice znaša pet evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.