6 ogledov

Brazilski drum'n'bass bodo okusili ...

XRS Arhiv organizatorja
V ljubljanski K4 se bosta to soboto, zadnji dan v marcu, cedila drum'n'bass in all that jazz. Seksi brazilske ritme bo iz svoje vroče dežele prinesel XRS. Ste med petimi nagrajenci, ki prejmejo brezplačno vstopnico?

Vstopnico prejmejo Rok R., Martin Č., Anja S., Vanja Č. in Polona M. Čestitamo!

Tokratna serija dogodkov Signal! zvočnike usmerja v retrospektivo, ki sega vse do izvora bobenbasovskih korenin. V ta namen so v ljubljanski Štirki v goste povabili izvajalce, katerih kvalitetna glasbena selekcija skozi zgodovino njihovega ustvarjanja temelji na koreninah izjemno pomembnih ritmov za razvoj drum'n'bass (DNB) žanra doma in po svetu.

V poklon lomljenim koreninam bo v podzemlje prilomastil brazilski producent in didžej, ki ustvarja pod imenom XRS. Njegova produkcija je čudovit preplet udarnega zvoka, bossa nove in soul aranžmajev. Skozi dobrih 15 let dolgo kariero je sodeloval z mnogimi glasbeniki, katerih glasba izhaja iz raznovrstnih žanrskih ozadij: Cleveland Watkiss, DJ Marky, Fernanda Porto, Gilberto Gil, Jenna G, Marcus Intalex in drugi.

Ker gliha vkup štriha, se bodo jagodnemu izboru pridružili še domača predstavnika Borka in Danaja, spremljala pa jih bosta še Marvin in Woo-D.

Cena vstopnice do polnoči stane sedem evrov, pozneje pa deset evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.