8 ogledov

Brezplačno bodo cvičkali ...

Kreslin žura s pedagogi Franci Vranetič
Na Cvičkariji boste letos lahko veseljačili v torek, 17. aprila. Po popoldanskem etno-enološkem delu se bo rajanje z glasbenimi zasedbami preselilo na Gospodarsko razstavišče. Ste med izžrebanci?

Brezplačno vstopnico prejmejo Ines P., Maja M., Primož U., Tamara K., Gašper L., Marija P., Vinko F., Mojca B., Polona Z. in Barbara F. Čestitamo!

V prestolnici se bo prihodnji torek zgodila tradicionalna Cvičkarija. Popoldanski etno-enološki del bo s pričetkom ob 12. uri potekal na Pogačarjevem trgu oziroma na ljubljanski tržnici, kjer se bodo predstavili dolenjski vinogradniki in rokodelci, za plesne korake pa bodo poskrbele glasbena skupina Kontrabant,  Folklorna skupina Plamen Škocjan, Mažoretni klub Takt Novo mesto in Pihalni orkester Šentjernej.

Večerni del, znan kot AlwaysCvičk! pa se letos seli na stari prireditveni proctor – na ploščad Gospodarskega razstavišča. Program se bo pričel ob 20. uri, ko bodo oder zasedli izbranci slovenske glasbene scene – Bottomline, Ana Pupedan, Kingston, Dan D in Mladi Dolenjci, za popestritev pa bodo zadolženi Vlado Kreslin (na sliki), Zoran Predin in Zlatko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.