4 ogledov

Brezplačno na Petra Van Hoesena gredo ...

Peter Van Hoesen
1/2
Arhiv organizatorja
Ljubljanski F Club bodo v petek, 21. oktobra 2011 stresli tema, histerija in aritmija. Z umazanimi bas linijami techno geta vas bo zasul Peter Van Hoesen, ki odpira peto sezono Elementov. Znanih je pet srečnih izžrebancev, ki bo elementiralo brezplačno.

Otvoritev pete sezone Elementov bo ojačal lastnik najbolj umazane bas linije v techno getu in boleče čvrstega dolgometražca Entropic City: Peter Van Hoesen. Hipnotično kovinskemu albumu so z mega hvalisanjem in podcasti prikimali trije najpomembnejši elektrončkarski portali (RA, Fact in LWE), med žrtvami njegovih predelovalnih industrijskih obratov pa so se znašla preverjena imena kot so Exium, Lucy, Dozzy in drum’n’bass veteran Ed Rush.

Žmohtnost basa in strog minimalizem dajeta slutiti, da Van Hoesnov jackin’ techno izvira iz igranja bas kitare v New Wave bandu, pot do techno mesnice ga je nato vodila prek eksperimentalne elektronike, tako da dekletom z očali še danes vrti svojo glasbo za gledališče. Kot eden najbolj profiliranih producentov je Pero letos z epskim hitičem Axis Mundi mastno podmazal še hišno založbo Berghaina ter pregnetel tudi popiš dub-step carja Mount Kimbie.

Cena vstopnice do polnoči je osem evrov, pozneje boste zanjo odšteli deset evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.