9365 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 3. marca 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Počutje bo zelo stabilno, saj boste z energijo Zadnjega krajca zaupali sebi in svojim notranjim vzgibom.

Vse, kar se ne bo rešilo, sprejmite za dejstvo, da morda potrebujete odmor in počitek. Ugoden dan za razširjanje obzorij ter iskanje optimalnih rešitev, s katerimi bi si lahko olajšali marsikatero zapleteno situacijo. Stvari, ki jih boste sedaj začeli, bi morale biti v prihodnosti uspešne, saj bodo v celoti temeljile na iskrenih namenih. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Tisti, ki vas samo opozarjajo in vam želijo dobro, vas lahko s svojimi nasveti in pripombami obremenijo. Pomembno bo, da ne poskušate z raznimi nestrinjanji z glavo skozi zid.

BIK 
Pojavila se bo situacija, ki bo čudovita priložnost, da na ljubezenskem področju spoznate, kaj si resnično želite. Nekdo vam bo pomagal razsoditi, kaj bo za vas dobro in kaj ne. Presenečeni boste.

DVOJČKA 
Koraki, ki jih boste naredili, bodo pogumni, saj vas bo spremljala luna v znamenju strelca, ki se izogiba omahovanju. Ne boste preveč razmišljali, saj imate občutek, da bo čas naredil svoje.

RAK 
Izpeljali boste družinske dogovore in uspešno zaključili situacijo, ki je še pred kratkim dišala po neizvedljivi. Samski raki in rakice boste plašni, upali boste, da drugi naredijo prvi korak.

LEV 
Vzeli si boste čas za izpolnjevanje nalog, in sicer na osebnem področju. Poiščite, če boste v zagati pomoč prijatelja in si ne zatiskajte oči pred tem, kar je treba spremeniti.

DEVICA 
Precej napeti boste zaradi tega, ker vam domači ne bodo pomagali pri zadevi, ki ste si jo zamislili. Prihaja obetavna priložnost za večje podvige na področju, ki vam je pisano na kožo. 

TEHTNICA 
Samski ste se v zadnjem času premalo posvečali sebi in svojemu telesu, zato nadoknadite zamujeno. Vezani imate pred sabo dan, v katerem bosta usklajena in zaljubljena.

ŠKORPIJON 
Nekoliko boste napeti, saj se bo vse skupaj dogajalo prehitro za vaš tempo. Počasi se bo treba sprijazniti z raznimi navideznimi omejitvami, ki vam jih prinaša ljubezensko življenje. 

STRELEC 
Družinskim obveznostim se ne boste mogli izogniti, kljub temu se bo vse skupaj razvilo v prav prijetno dogajanje, saj vas bo spremljala prijetna energija vašega znamenja. 

KOZOROG 
Preveč obljubljate, nato ste nervozni, ker vsega skupaj ne morete uresničiti. Nenehno vas bo sledil občutek, da vam nekaj manjka, zato se boste težje zbrali ter osredotočali.

VODNAR 
Ohranite dobre energije, ki jih prebuja luna v strelcu, prav tako bodite zvesti sebi. Preko e-maila ali telefonskega pogovora boste prejeli dobre novice, ki vam bodo polepšale dan.

RIBI 
Želeli boste čiste račune, krivica vas boli, zato boste hoteli določeno zadevo v družinskem okolju razčistiti ter podati boljšo rešitev. Nikar ne hitite, da ne pride do nesporazumov. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.