10833 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 12. marca 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Nenadni dogodki, ki bodo na prvi pogled sicer zanimivi, lahko povzročijo motnje v odnosih, razne konflikte ali nepričakovane spremembe.

Preseneti vas lahko priložnost, da nekaj naredite popolnoma drugače, kot od vas pričakujejo. Nikar se ne borite sami s sabo in ne skušajte delati stvari, ki vas v notranjosti vznemirjajo. Znašli se boste predvsem pri tistih stvareh, ki zahtevajo od vas direkten pristop. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Bodite bolj previdni, saj vas bo spremljala nepredvidljivost. Izvirnost ne bo edina pot, tokrat se bo treba držati strogo zastavljenih dejstev, v nasprotnem primeru ne boste dobro sprejeti. 

BIK 
Zaradi hitre energije lune v ovnu ne boste ravno najboljši poslušalec, misli vam bodo uhajale na različne strani, kar vas lahko notranje zbega. Na področju kariere se bo dogajalo nekaj, kar bi morali upoštevati.

DVOJČKA
Čutite, da prihaja boljši čas, zato boste prijetno vznemirjeni. Prebujajo se upanja, ki ste jih povsem neupravičeno odvrgli. Tokrat boste na zelo iznajdljiv način poiskali pravo rešitev za svoje težave.

RAK
Znova premislite o možnosti za to, da bi se namesto da si postavljate nemogoče cilje odločili za nekaj manj zahtevnega, kar vam bo po drugi strani prebudilo več notranjega zadovoljstva. 

LEV
V ljubezni bo vse veliko lepše, saj boste deležni iskrenega pristopa ter dobre energije. Na področju kariere in denarja boste morali vložiti več energije, da bodo rezultati pravočasno vidni.

DEVICA 
Razmišljate o zanimivem predlogu, vendar ne pozabite, da boste morali, v kolikor se zanj odločite, nekaj drugega prestaviti. Samo vi veste, kaj si želite, ter kaj je v resnici dobro za vas.

TEHTNICA
Sodelavcev in njihovega karakterja ne morete spremeniti, lahko pa se prilagodite trenutnim situacijam. Priznajte si, da po nenehnem tuhtanju potrebujete več sprostitve sami s sabo.

ŠKORPIJON
Zastavili si boste nekaj, v kar drugi ne verjamejo, vendar boste ravno zato odločni in vztrajni, saj negativni komentarji ter razni nepredvidljivi zapleti le še dodatno prebujajo vašo motivacijo. 

STRELEC
Kako točno vam bo nekaj, kar so vas prosili uspelo, tokrat ne bo nikogar zanimalo, le končati bo potrebno. Ne boste se več obnašali, kot da ste sami za vse, ampak se boste raje povezali.

KOZOROG
V slabo voljo vas bo ne glede na dogajanje spravila energija tistih, ki le veliko govorijo, brez da bi kar koli storili.  Če se boste podali v spletne nakupe, se boste nasmehnili saj boste našli točno tisto, kar iščete.

VODNAR
Z luno v ovnu, ki prebuja pogum, boste imeli dovolj energije, da se soočite s nekom, ki ga že dlje časa ne razumete najbolj. Bližina družine vam bo veliko pomenila, saj boste končno našli skupen jezik.

RIBI
Če ste se še pred kratkim požvižgali na vse okoli sebe, se boste začeli intenzivno zanimati za nekaj, o čemer vsi govorijo. Odločilen bo pogovor z nekom, ki vam lahko priskoči na pomoč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.