Svet
23 ogledov

Srbski predsednik Nikolič naj bi prepisal diplomo

nIKOLIĆ Reuters
Srbska radikalna stranka (SRS) je vložila kazensko ovadbo zoper predsednika Srbije Tomislava Nikoliča in še nekaj oseb zaradi domnevnega ponarejanja diplomske naloge predsednika.

Po besedah podpredsednika SRS Nemanja Šaroviča so vložili več obtožb proti osebam fakultete za menedžment v Sremskih Karlovcih, fakultete za ekonomijo in inženirski menedžment v Novem Sadu, deželnega ministrstva za šolstvo v Novem Sadu in šolskega inšpektorata ministrstva za šolstvo, piše srbski dnevnik.

V stranki menijo, da Tomislav Nikolič nikoli ni študiral, saj nikomur izmed svojih ožjih sodelavcev nikoli ni omenil, da obiskuje študij. Prek javno dostopnih informacij so v stranki SRS prišli do točnih datumov izpitov. Med drugim so podatki po besedah SRS izdali tudi, da je bil Nikolič tako odličen študent, da je drugi letnik študija na fakulteti za menedžment opravil kar v sedmih ali osmih dneh. Enega izmed izpitov pa naj bi opravil kar med zasedanjem Evropskega sveta v Strasbourgu.

V stranki tako močno dvomijo, da je Nikolič sam opravljal izpite, opozarjajo pa tudi na njegovo diplomo, ki naj bi bila čisti ponaredek.

Komentarjev 3
  • privat 07:41 01.september 2012.

    Gdo pa je dvomil da majmun naredi kako diplomsko nalogo??

  • dragec 07:33 01.september 2012.

    Slovenski sindrom muvanja z diplomama smo prenesli na Srbijo. HA HA HA

  • allstarr111 22:08 31.avgust 2012.

    Pa kaj, pri nas jo je večina politikov in to eno in isto zgleda, drugače bi bili kaj bolj uspešni