E-Life
976 ogledov

Huawei: Nikoli ne bomo opustili posla s pametnimi telefoni

huawei
1/4
Huawei
V Beogradu je Huawei predstavil izbor novih izdelkov, najnovejši paradni telefon Huawei Mate 50 Pro, telefona Huawei nova 10 in Huawei nova 10 Pro in pametno uro Huawei Watch D za merjenje krvnega tlaka in snemanje elektrokardiograma (EKG).

"Huawei še naprej posameznikom, družinam in organizacijam zagotavlja vrhunsko tehnologijo. To je razlog, da nikoli ne bomo opustili posla s pametnimi telefoni, ki so v središču naše strategije. Novi vodilni pametni telefon Huawei Mate 50 Pro in serija Huawei nova 10 so najboljši primer te filozofije. Omogočiti dostop vsem do revolucionarnih inovacij in voditi razvoj mobilne industrije," je dejal Derek Yu, predsednik podjetja Huawei za Srednjo in vzhodno Evropo, Skandinavijo in Kanado.

Huawei Mate 50 Pro

Huawei Mate 50 Pro predstavlja vrhunec inovacij v seriji Mate in je hkrati najzmogljivejši pametni telefon v zgodovini podjetja, so ponosni v Huaweiu.

Izstopa kamera Ultra Aperture s 50-milijonskim tipalom in 10-stopenjsko nastavljivo zaslonko s ključnim napredkom optičnega sistema, mehanske strukture ter tehnologije zajema in obdelave fotografij.

huawei | Avtor: Huawei Huawei

Zelo široka zaslonka f/1,4 v kombinaciji s tehnologijo XD Fusion Pro in visoko občutljivostjo na svetlobo, poskrbi za primerno svetlost ter za podrobnosti v svetlih in zasenčenih področjih fotografije.

Pametno prilagajanje zaslonke obenem zagotovi, da je zajem svetlobe pri samodejnem načinu usklajen s prizorom in scenarijem fotografiranja, medtem ko imate v ročnem načinu možnost prilagajanja globinske ostrine oziroma raven zamegljenosti ozadja.

Mate 50 Pro je v posebni oranžni različici iz veganskega usnja opremljen še z na padce odpornim steklom 'Kunlun Glass'.

Ohišje telefona je odporno proti vodi po standardu IP68 do globine šestih metrov.

Huawei nova 10 in nova 10 Pro

Tudi glavna lastnost, ki izstopa pri deseti generaciji serije nova, so sprednje kamere. Ultra širokokotna sprednja kamera s 60-milijonskim slikovnim tipalom lahko zajema posnetke v razločljivosti 4K.

huawei | Avtor: Huawei Huawei

Nova 10 Pro ima še 8-milijonsko portretno kamero. Pri Huaweiu se pohvalijo, da kot prva v industriji podpira 2-kratno optično in do 5-kratno digitalno povečavo. Na hrbtni strani se nahaja 50-milijonska kamera s sistemom napredno obdelavo slik.

Nova 10 Pro podpira 100-vatno hitro polnjenje SuperCharge z novim Turbo načinom. Do 60 odstotkov je baterija v le 10 minutah, polna pa bo v 20 minutah.

Huawei Watch D

Pametna ura Huawei Watch D ima nameščen senzorski modul za snemanje elektrokardiograma (EKG) in merjenje krvnega tlaka. Ima sicer certifikat CE, kar pomeni, da je primerna za uporabo tudi v Evropi, a ker gre za medicinski pripomoček, mora Huawei v Sloveniji pridobiti tudi dovoljenje pristojne institucije.

huawei | Avtor: Huawei Huawei
Do takrat pri nas ne bo naprodaj. Ura je sicer popolnoma funkcionalna pametna ura, ki poleg omenjenega, nudi 70 športnih načinov in celovito spremlja zdravje z analizo kakovosti spanja, nasičenosti kisika v krvi, zaznavo temperature kože in spremljanjem ravni stresa.

Pametni telefoni Mate 50 Pro, Huawei nova 10 ter Huawei nova 10 Pro bodo pri nas na voljo od sredine oktobra dalje. Cena telefona Nova 10 Pro bo 729 evrov, za Novo 10 boste morali odšteti 529 evrov, Mate 50 Pro bo v trgovinah stal 1.299 evrov, različica Orange vegan leather pa 1.399 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.