E-Life
6 ogledov

Po eno vstopnico dobijo ...

Plastik Funk Arhiv organizatorja
Življenje je Cirkus in spodobi se, da nepozabni poletni razvrat zaokrožite v najboljšem stilu in v družbi nepopravljivih žurerjev!

Španec Rafael Ximenes in Japonec Mikio, ki sestavljata v nemškem Düsseldorfu stacionirani producentski in DJ-tandem Plastik Funk, sta v zadnjem desetletju postala dobra znanca najboljših klubov od San Francisca do Tokia, prestižnih festivalov, kot so Love Parade, Mayday in Sensation White, poletja pa preživljata na terasi ibiškega superkluba Space. Ustvarjata tudi radijsko oddajo Plastikfunktastik in istoimenske zabave, s katerimi se potepata po vsem svetu.

24. avgusta bosta prvič zavila tudi v najbolj vroč klub v Ljubljani, kjer vas bodo ob popolnem Plastikfunktastic dekorju zabavali zdaj že vsem dobro znane seksi plesalke, akrobati, cirkuški artisti in najbolj spretni barmani. Življenje je Cirkus in spodobi se, da nepozabni poletni razvrat zaokrožite v najboljšem stilu in v družbi nepopravljivih žurerjev!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.