7 ogledov

Fatalka, usodna tudi za Nino Morić

Pretresljivo lepa.
1/15
Žurnal24 main
Atraktivna Belen Rodriguez je v romantičnem Parizu nedavno delala družbo Fabriziu Coroni, nekdanjemu soprogu Nine Morić, kar naj bi bil eden od razlogov Nininega poskusa samomora.

In kdo je usodna Belen? Seksapilna Argentinka se v ljubezenskem trikotniku ni znašla prvič. Pred odhodom v Pariz z Nininim soprogom je končala razmerje z nogometašem Milana Marcom Borriellom, pravzaprav ga je končal on, saj ga je Belen prevarala.

To se je zgodilo kar pred očmi vesoljne javnosti, saj je v času njune zveze sodelovala v italijanskem resničnostnem šovu, kjer naj bi spolno občevala z Rossanom Rubicondijem, bivšim možem milijonarke Ivane Trump.

Po zaključku resničnostnega šova je Belen novinarjem potožila, da je razočarana nad Marcovim vedenjem, saj naj bi si z Rossanom izmenjala le nekaj "nežnosti". Par se je pobotal, vendar vročekrvni nogometaš ni mogel mimo dvomljive preteklosti, tako da sta se tudi uradno razšla.

Belen sicer dela kot model in televizijska voditeljica, vendar ni postala slavna zaradi posla, s katerim se ukvarja, ampak zaradi še enega škandala. Pred časom je Marco padel na dopinškem testu, na katerem je bil pozitiven na steroide. To je odločno zanikal. Med spolnim odnosom s strastno Belen naj bi mu namreč v kri prišlo zdravilo, s katerim je Belen zdravila spolno bolezen in ki vsebuje kortizon.

Fatalna Belen te dni v sestrini družbi počiva na eksotičnih Maldivih in očitno čaka, da se bo polegel prah, ki se je dvignil okoli nje, Fabrizia in nesrečne Nine. Mi pa uživamo v njenih fotografijah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.