Avto /avto/iz-druge-roke
34577 ogledov

1. 1. 2026: Varnostni trikotnik v avtomobilu nadomešča nova tehnologija

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • radovednica 08:27 11.december 2025.

Tale lučka ni kaj dosti več kot trikotnik. Take utripajoče lučke pa med drugim uporablja že vsaka vlečna služba. Spet bomo verjetno nekaj povzeli, kot vedno in samo zato, da bo stekla prodaja in dodatni, nepotrebni stroški za voznike.

Leon 16:39 11.december 2025.

Napaka ! Vse kar je namenjeno varnosti v prometu je pozitivno .

• Skias 12:22 13.december 2025.

No potem pa tebi Leon damo v prtljažnik enega čimpina tako kot je v onih starih meme reklamah xD

• rd2dmk2 10:37 11.december 2025.

a ni v novih avtih obvezna funkcija klica v sili ? je ali ni ? in sedaj bo še ena naprava, ki dela nekaj po svoje. mi prebivalci naj pa plačujemo nekaj, kar bodo frendi politkov prodajali. torej avti vrent-a-car ...prikaži več sistemih so novi. ti naj bi poslali signal za klic v sili potem boš pa še lučko prižgal. in bosta prdrveli 2 vlečni vozili in dva rešilca. lučke pa itak da noben ne bo videl, ker je teh luči že zdaj malo morje, posebej v mestu, ko je miljon reklam. predor pa sloh

NickMason. 11:44 11.december 2025.

Stavim ,da ni nič prepovedalo se,kot ponavadi so vse novice zgolj za klikanje,tako kot vreme,ki ni vredno omembe kako je vse napačno,podobno je pa s tem.

• etqnyy9V 09:39 11.december 2025.

Špancem se še ni posvetilo, glede te lučke.

papak 15:35 12.december 2025.

Problem je, ker ljudje trikotnike postavljajo preblizu svojega vozila.

• Skias 12:27 13.december 2025.

Če ti je strojevodja vlaka sposoben ustaviti šinkansen vlak pri hitrosti 320kmh zaradi laboda na tirih so tudi ljudje sposobni se izogniti avto pri manjši hitrosti in je dosti večji od laboda. Se je že zgodilo, da sem se ustavil ...prikaži več z kolesom na T križišču ker sem videl, da kljub temu, da zavija desno in mi jemlje prednost gleda skozi mene in me sploh ne vidi! Lahko daš še ne vem kako opozorilo ljudje so preprosto brezbrižni in mislijo, da so sami na cesti!

• bob3 15:07 11.december 2025.

Torej sedaj se nebo razlocilo med vozilom v okvari in prometnim znakom Ali kamionom...

Leon 16:38 11.december 2025.

Rumena lučka pomeni opozorilo za pozornost ! Kje ti voziš ?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.