Avto
34184 ogledov

Po trku na Hrvaškem se mu je sprožil klic v sili

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • vzev 11:43 19.november 2017.

    Sam bom ta e-call izklopil takoj ko dobim avto. To je namenjeno samo za to, da bo lahko policija pisala kazi že ob najmanjših nesrečah. Ne vem zakaj morajo siliti v avto stvari, ki jih uporabniki nočejo. Če smo lahko ...prikaži več do sedaj bili brez tega, smo lahko še naprej.

    • Avatar Leon
      Leon 15:08 19.november 2017.

      Točno ,veliki brat te nadzoruje tudi ko greš na WC ! Vse izklopit.

    • Stane Čavš 10:19 31.marec 2018.

      Vzev, predlagam vam nakup prastare lade

    • ZAZA 05:52 02.april 2018.

      Vzev ti si res en bimbo. Zate so cevlji pa pot pod noge. Ker pameti tako ali tako nimas vgrajene.

  • srecnii 08:29 20.november 2017.

    Treba vozit po omejitvah in previdno in ne bo nesreče...vozim 15 let brez, imam 400.000km za seboj od tega je 80% regionalne vožnje.

  • Ledena 15:20 19.november 2017.

    Realno, gledano,BB nas gleda povsod.Iz lastnih izkusenj pa povem,da je on star super zadeva.Vsaj zame,ko se mi je zgodila nesreca.In ni nujno,da je poanta vedno v nadzoru in da bodo policaji kasirali,ce nekdo ni kriv,zakaj bi napisali kazen. Lahko se ...prikaži več tudi zgodi,da se zgodi nesreca,kjer je kdo nezavesten,pristane v jarku ali kjerkoli,kjer ni viden nikomur.Mogoce pa resi zivljenja,ta opel on star. Povem samo svojo izkusnjo in mnenje.

    • zdrej 17:28 19.november 2017.

      Ti samo izklopi. Potem še pa moraš izklopiti mobilni telefon, ter računalnik oz. internet. Pač če človek noče tehnologije je pač noče.

    • Ledena 17:37 19.november 2017.

      Sorry,ne bom nic izklapljala,mene je ta zadeva resila.Ostajam pri svojem mnenju.Kdor pa zeli,pa lahko izklopi.Res je,kamere so povsod,dolocene sluzbe in ljudje hocejo vedeti cimvec,kje se gibamo,kaj brskamo po netu,.....no,vsaj doma imam intimo.lp

    • vzev 20:20 19.november 2017.

      @zdrej, mene ne moti, da te s tem lahko spremljajo. Toda zakaj bi imel to če ne rabim. Zakaj bi pisali kazni? Npr. na zasneženi cesti zletiš s ceste. Ne narediš nobene škode, razen da imaš uničen avto. Sedaj lepo ...prikaži več pokličeš bližnjega kmeta ali avto vleko in spravijo avto na cesto. Ko boš imel ta sistem bo na mesto takoj priletela policija in ti napisali kazen.

    • Ledena 20:45 19.november 2017.

      Komu sploh pises.Ocitno pomota.Pusti mi svoje mnenje,Kotsem rekla,mene osebno je on star resil.Sprasujem se edino,zakaj imam zavarovanje,asistenco in zakaj pri vragu(??????) bi morala klicati neke kmete na pomoc.Leto 2017 gre h koncu,tehnologija napreduje. Prosim,ne mi vec pisat,vsak ima svoje mnenje.Mogoce ...prikaži več so se v bivsi jugi kmetje vlekli zastave iz jarkov.....Se malo,pa bo 2018.

    • vzev 16:38 20.november 2017.

      @Ledana, ni pomembno, kdo avto izvleče iz jarka. Lahko bližnji kmet, asistenca, kakšna druga avto vleka.... Težava je v tem, da si do sedaj vse to rešil brez policije. Tudi zavarovalnica jo ni zahtevala. Po novem ti bo pa takoj ...prikaži več na mesto prišla policija in ti napisala lepo kazen, pa še pet kazenskih točk boš dobil. In to je tudi glavni razlog, da bodo uvedli tole. Da bodo lahko napisali še več kazni.

    • Ledena 16:59 20.november 2017.

      Ne vsiljuj mi svojega mnenja.Kaksni policaji,kaksna kazen...pa tudi ce pridejo policaji na kraj nesrece,zakaj bi mi napisali kazen ,ce nisem KRIVA.A so policaji bav bav?Ne maram,da mi nekdo vsiljuje svoje mnenje o necem,kar sem dozivela na lastni kozi.In noben kmet ...prikaži več ne bo vlacil mojega avta iz jarka,zato obstaja asistenca,ki to naredi strokovno in zato tudi placam zavarovanje.Kmet ni usposobljen za to in zav.ne krije.In......se sreca,da imam opel on star in najboljse policaje.

    • vzev 17:29 20.november 2017.

      @Ledena, Ti ne vsiljujem nobenega mnenja. Ti imaš eno mnenje, jaz pač drugačno. In kaj ni namen forumov, da vsak napiše svoje razmišljanje? Drugače pa, če na zasneženi cesti zletiš s ceste, je krivda na tvoji strani, kar pomeni da ...prikaži več si KRIVA. In policaji ti bodo v tem primeru napisali kazen in podelili kazenske točke. Če tega sistema nimaš, policaji za ta pripravljaj še izvedela ne bo in vse lepo urediš z zavarovalnico in tudi z asistenco(če te tako moti, da sem napisal bližnji kmet).

    • Ledena 17:38 20.november 2017.

      Kdo pa je govoril sploh o kaksni zasnezeni cesti .WTF? Gej,izmenjava mnenj.Naj pri tem ostane.KER RES NE MARAM,DA MI NEKDO VSILJUJE SVOJE MNENJE,CE NITI NE POZNA OZADJA.Konec debate.Meni on star ustreza in sede.In policaji tudi.Adijo.Prosim,ne mi vec nic pisat .

    • ZAZA 05:55 02.april 2018.

      Vzev je se eno tele, ki so mu izklopili mozgane.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.