Slovenija
23371 ogledov

255 tisoč staršev brezobrestno kreditira državo

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • h4ck3r 08:10 07.februar 2025.

Zelo zanimiv bi bil še podatek, koliko staršev z ugovorom pridobi ugodnejši izračun dohodnine in koliko pridobi država pri tistih, ki sproti uveljavljajo olajšavo, si ne naredijo vmesnega izračuna ali pa sploh nikoli ne in so s tem na slabšem. ...prikaži več Meni osebno je lažje narediti izračun ko imam vse podatke se lahko preigravam s številkami in tako pridem do najboljšega izzida za obe dohodnini v gospodinjstvu.

• ToSmJest 12:08 07.februar 2025.

Ni šans, da bi brezobrestno kreditiral državo. Sploh mi ni jasno, kako so vsi srečni, ko dobijo del dohodnine povrnjene. Jaz postopam ravno obratno, da na koncu mastno doplačam. Vmes jaz obračam denar, ki v resnici pripada državi.

• rd2dmk2 14:29 07.februar 2025.

končno nekdo, ki je ugotovil da vračanje dohodnine ni darilo. ampak ko poslušaš ljudi p augotoviš da .. raje ne bi ....in taki nam potem pametujejo o politiki, ekonomiji, financah , tud o tem kakšen je dober pir ali šnops. ...prikaži več verjetno se najdejo še prenmogi patroni, ki na banki izkoriščajo limit na TRR, ker je tako ugodno. sem pa siguren da potem jamrajo, kako je sistem zanič invlada po piškavega oreha ni vredna in še kaj jim je narobe. samo njihova nerumnost , ta pa ni brezmejna.

• kapibara1 12:52 08.februar 2025.

Bedarija na primerjavi depozita: Omenjeno glavnico imaš šele decembra.. pa zopet povprečje, za ljudi, ki delajo za minimalca- teh je največ..

• Alexya9929 00:09 19.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.