Slovenija
97 ogledov

342 stanovanj na Brdu le naprodaj

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zic 17:59 23.julij 2014.

    če bodo želeli tole res prodati bodo morali gladko zelo žnižati ceno kvadratnega metra, ki je preterana sploh pa za standard mladega človeka, po vsej verjetnosti eden od njiju brez službe. Ni logike pri ekonomski računici na dejansko stanje v Sloveniji.

  • manch 15:18 23.julij 2014.

    Tole stanovanje na sliki zgleda kot kurnik, ne kot stanovanje. Še kuhinje v mobilnih hiškah na morju imajo večjo površino, kot jo ima ta. Minuaturne lože, ploščice v kopalnici kot da bi jih nekje zastonj dobili.... Revno, prerevno za ta ...prikaži več ta denar. Takšni kurniki bi se morali prodajati za 1000 eur/m2, to bi bila realna cena za takšno gradnjo v getu! Sramota!

  • mihatirs 15:57 23.julij 2014.

    Dokler nau pod 1500e na meter lahko oni sami seb prodajajo tele buče!

  • spenjac 15:58 23.julij 2014.

    se strinjam. soseska od zunaj izgleda lepa, uporabljeni materiali pa (vsaj na slikah) delujejo zelo slabi, zlasti kopalniške ploščice. Hodniki spominjajo na leto 1979. Verjetno je narejeno tako, da je lepo za videti, kvaliteta pa je bolj švoh. Vsaka jim ...prikaži več čast, če država uspe tole prodat za 2400/m2. Upajmo, da ne bo soseska postala drugi geto, kot Celovški dvori.

  • mihatirs 16:34 23.julij 2014.

    Pa sej slovenci nimajo dnarja za stanovanja...če jih bojo 1/4 prodal so velik nardil! Pa še tist k bo kupu za ta denar je pač debil!

  • Ovca 21:38 23.julij 2014.

    Iz prve roke vam povem... stanovalec novogradnje v Borovnici. Problemov miljon... ko je pa treba kaj popravit pa sklad noče slišati o tem. Vse ki sploh razmišljate o nakupu teh stanovanj vam toplo priporočam, da si ogledate kaj drugega, ker ...prikaži več te novogradnje niso vredne 1000 € na kvadrat kaj šele 2... Vse vodilne na skladu je potrebno odstavit s položajev in postaviti sposoben kader, ki bo delal za ljudi in ne za svoje žepe... glede na to, da so gradili z našim denarjem... Sramota.

  • drmr1980 08:35 24.julij 2014.

    Se strinjam, tudi v Ljubljani so stanovanja, ki jih je prodajal SSRS daleč pod nivojem, če pa želiš, da odpravijo napake, nate pošljejo odvetniško družbo Čeferin !?!Tole kar prodajajo, je na ravni Celovških dvorov, 1000€/m2 max !!!

  • anci 19:05 23.julij 2014.

    Lahko iz prve roke povem kako je v Borovnici nam,ki smo najemniki skladovih stanovanj.Najemnina je počasi že primerljiva z najemninami v Ljubljani, vlak vozi neredno in zamuja, saj imajo na železnicah neprestano težave, stroški upravljanja in ostalih storitev pa ...prikaži veča so astronomski!!! Soseska je daleč od elitne in idilične kot propagirajo, kvaliteta gradnje se je po naših izkušnjah izkazala za porazno, dialoga s skladom in upravnikom ( ki je njihova podružnica) NI oz. je vedno v našo škodo! Poleg tega so nas na suho nategnili z obljubami o odkupu! Še vedno nimamo možnosti za odkup in veliko nas razmišlja o drugih rešitvah, ker nas sklad preprosto ožema ter se norčuje iz nas!

  • anci 21:42 23.julij 2014.

    Ovca, najbrž sva soseda. Mislim, da se vsi strinjamo, da se nebi selili sem, če bi vedeli kaj nas čaka. Naselje ovc :(

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.