Magazin /magazin/vip

40-letni znani Slovenec sporočil, da se je rak vrnil

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dare326 13:51 28.januar 2026.

Ker bo oboleli to gotovo bral, prvi korak je sprememba prehrane. Za 90% rakov in 15 vrst tumorjev je kriva slaba prehrana, preveč sladkorjev oz OH. Začasna rešitev je terapevtska keto dieta, 80% energije iz masti, najbolje maslo, 15% iz ...prikaži več proteinov, kakršnokoli meso, in do 20 gr OH iz zelenjave, kot je brokoli. V zadnjih 2 letih je postalo jasno, da sta ivermektin in fenbendazol izredno učinkovita, vendar agencija za zdravila ne dovoli zdravnikom predpisovanja, češ da ni kliničnih testov. 1/2

• dare326 14:10 28.januar 2026.

2/2 Sedaj na Floridi in Kaliforniji že delajo klin. teste in bo v roku pol leta že kaj več znano. Keto dieta= 80-100 gr masla, 0.7 gr/kg puste telesne teže proteinov in za pest brokolija. 100 gr mesa ima pribl. ...prikaži več 20 gr proteinov in 20 gr masti (zajec nima masti). Prvi teden ali dva bo zaradi prilagoditve prebava bolj redka, potem redna. Več na makisw.substack.com in x.com/MakisMedicine, Info@makisw.com, drugje nima strani, ne nasedaj fake goljufom na FB, ki iz ljudi vlečejo denar.

• Ender3 18:25 28.januar 2026.

dare326 👍 pohvalno. Napisal si tisto, kar si sam nisem upal..Ja res, omenjeni zdravili sta veliko upanje za mnoge tudi v zadnjem štadiju raka. Žal pa so ta zdravila težko dostopna. Razen v Indiji drugje je velika verjetnost, da so ...prikaži več lažna in draga. Vse, kar je učinkovito in ceneno je za farmacijo nesprejemljivo in dopustno. Gre za denar in ne za zdravje ljudi.

• Fertajler 17:46 28.januar 2026.

Rak - prostata ex. Sem mislil, da me bo pobralo. PSA dam izmeriti letno. Zdaj je šest let, psa ni povečan. Samo kaj, ostale so kapljice in NI VEČ več 'narastka'. Volja, da bi še kdaj pa je...

• maček 13:12 28.januar 2026.

Zakaj pa sporoča svojo diagnozo?ga ba to ozdravilo.?

• dare326 14:36 28.januar 2026.

Ja, upam, da mu bo moja informacija pomagala in vsem drugim, ki mislijo, da so OH dobra prehrana, dejansko pa je to na dolgi rok največja prehranska svinjarija. Zdravniki so postali sužnji farmacevtske industrije, kateri je interes dobiček in ne ...prikaži več naše zdravje in lahko predpisujejo samo tisto, kar jim sistem omogoča.

• irena213 12:08 28.januar 2026.

A ma še kdo raka?

• smejka 12:41 28.januar 2026.

Daj, prosim, vklopi sive celice!

Ruska_Zmaga 12:44 28.januar 2026.

Jaz sem rak po horoskopu, a to kaj pomaga :)

• dare326 14:12 28.januar 2026.

Ne norčuj se, ker te lahko doleti, sploh če si na cukru.

• francek 14:40 28.januar 2026.

Cuker je kurba za vse bolezni.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.