Svet
14 ogledov

400 evrov za nastanitev begunca

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar čavez
    čavez 13:54 10.november 2015.

    10 muslimanskih družin ki so tako ali tako že na sociali, bo priliv 400 evrov dodaten priliv pa še skupino novih tatičov bodo ustvarili.

  • Avatar praufo
    praufo 14:24 10.november 2015.

    Kdo bo to plačal ? 400 € po komadu na mesec ? Krat 1000 je 400.000, na leto skoraj 5 miljonov. Samo za 1000 komadov, v evropi jih je pa zdaj krepko čez miljon. Ponovno se sprašujem, če denar res ...prikaži več ne raste na drevju (ki se mu reče tiskarne)

  • maneken 14:24 10.november 2015.

    Lepo , le tako naprej, pa bodo tudi kmalu Italkijanke nosile rute....čeprav znamke versace ...

  • Willi Swocc 15:01 10.november 2015.

    Pri nas ti bi še vzeli, itak mi smo še v zaostalem času...

  • korli 15:10 10.november 2015.

    čifurji raus

  • valerijakregar 15:33 10.november 2015.

    lahko mi ponudijo zraven še eno ničlo vendar, NE HVALA !

  • nina 19:22 10.november 2015.

    Bravo odlično napisano vse je res.

  • principiumnovum 15:33 10.november 2015.

    Naši nimajo znanja in izkušenj s takšnimi situacijami. Operativci, ki so imeli bogate izkušnje s kriznimi situacijami iz vrha policije in teritorialne obrambe ter kasneje vojske so bili prisilno upokojeni, da so eldeesarji (danes je to SMC) lahko v miru ...prikaži več pokradli državo. Na terenu imamo danes sicer vzdržljive uniformirance, a kaj ko jih vodijo moje "sošolke" iz filofaxa ter fdvja pa eni ekonomisti in pravniki, ki nikdar niso bili niti na krvodajalski akciji, kaj šele da bi odslužili vojaški rok ali pa bili pri gasilcih. To je danes naša realna slika. Policiste in vojake komandirajo otroci gospodarskih kriminalcev, ki so do 27 leta vlekli štipendije (ki so bile večje, kot plače policistov, vojakov, gasilcev, med.sester...), se hodili drogirati na rok koncerte in metati granitne kocke v policiste na študentskih demonstracijah. Takšni danes vodijo državo in vi od njih pričakujete, da se bodo obnašali kot voditelji?

  • mph 22:14 10.november 2015.

    Zelo enostavno. Znižal se bo standard DOMAČEGA prebivalstva, kot sedaj v Nemčiji bodo poskusili spet odpraviti minimalno plačo, .. in podobno. Sram je res lahko ZL, Mladino, .. in druge kakšno akcijo se grejo diskreditiranja vseh, ki ne mislijo kot ...prikaži večt oni in jih enačijo z nacisti. Fuj. V ostalem sem jih podpiral, bom pa pri naslednjih volitvah dvojno ali trojno premislil. Kar groza me je ta hip kaj bi bilo, če bi sedaj v imigrantski krizi bili na oblasti, bi imeli zdaj za pol prebivalcev imigrantov tukaj. Kdo pa bo to plačal ... Lepo je človekove pravico in to, ne pa nasedat. In poskrbite predvsem za domače ljudi in reveže.

  • jakec1575 21:14 10.november 2015.

    Da se ne spuscam v debate. A članek o hSE vas pa ne vznemirja. kako so pogodbe s teš prakticno spravile slovensko elektrogospodarstvo v enem trenutku na rob likvidnosti odplacevanja kreditov. Koliko smo do sedaj porabili za begunce? in koliko ...prikaži več 100 milijonov je šlo za svetovanja, in jih bomo se 40 let placevali skozi ceno elektrike? Zakaj nismo spucali te zgodbe? A je intelekttualno prevec zahtevna? Ali tiho lopovom privoscimo in ce bi bili sami s svojim prstom zraven, a bi potegnili po marmeladi? Mogoce je pa res cas, da nabavimo puske, ampak za ene druge, ki zivijo na nas racun.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.