Slovenija
1237 ogledov

62-letnica pristala v bolnišnici, zdaj jo bodo še oglobili

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 18:31 15.september 2025.

Imamo policiste ali inkasante državnega proračuna. Zakonodaje in zdravega razume pa, nihče več ne upošteva..

• duc1 18:21 15.september 2025.

A jebe lud zbunjenoga.

• Jernej65 00:01 16.september 2025.

A je to kaj novega. Ko sem sam padel na mokrem železniškem prehodu s kolesom, ker mi je kolo potegnilo v traverzo, me je zdravnik zašpecal policiji, ko sem mu povedal od kje izpah rame. Drugi dan sem imel obisk ...prikaži več mož v modrem in zapisnik dolg, kot da sem koga ubil in nato kazen zaradi neprilagojene vožnje. Nikomur se nisem pritoževal, le najebal sem, ker sem zdravniku povedal po pravici. Aja, pa en Janez je bil takrat na oblasti, pa neki covid je razsajal.

NickMason 08:11 16.september 2025.

Pa pretres možganov ti je še danes poznat

• Jernej65 09:53 16.september 2025.

Propadli muzikantar, jaz vsaj lahko imam pretres možganov, ti ga ne moreš imeti saj tam, kjer bi morali biti možgani, zeva ena velika vakum luknja.

• optimist11 18:27 15.september 2025.

Sem bil zraven, ko je policist v bolnici opozoril kolesarja ki je padel, da naj za padec izbere neko stransko cesto, drugače mu bo moral napisati še globo.

NickMason 08:37 16.september 2025.

Vidiš starejšega z e. biciklom,kot da je na dirki ,a drugače pa težko hodi in je že malo počasen,zelo logično mu je noreti z biciklom,kaj kmalu se lahko prevrne ali naredi nesrečo,ne vem kje jim pamet,če do starosti ni nič ...prikaži več se naučil,briga te zanj,ostalih je škoda zaradi takih norcev

• rd2dmk2 21:02 15.september 2025.

in v čem je kolesar drugačen od šoferja motornega vozila ? ja če divjaš preko mere in serazbiješ- ja dragi moji ljubčki- malo v razmislek- ta babica je zaradi svoje nespametnosti vzela posteljo in zdravnika enemu zemljanu, ki se mu ...prikaži več je recimo ravno razlil slepič in je v mukah čakal da pride na svoj red. še hije bi bilo, če bi namesto zavor da babica uporabila kakšnega dedka,da bi se ustavila.

Leon 10:53 16.september 2025.

Potrebno je dokazati prekoračitev hitrosti ! Očitno imamo policaje hibride ,ki zaznajo hitrost in glasnost klavirja ?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.