Slovenija /slovenija/crna-kronika
706 ogledov

82-letni voznik trčil v 10-letno deklico in odpeljal

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    StarMačk 16:28 09.januar 2026.

"Na kraju je bila lažje poškodovana 10-letna deklica, ki so jo odpeljali v ZD Postojna"? Skoraj zagotovo so ob tej uri na delovni dan poškodovano deklico na pregled odpeljali v najbližjo zdravstveno ustanovo in v Pivki je to njihova Zdravstvena ...prikaži več postaja. Je pa res, da Zdravstvena postaja Pivka deluje v sklopu, oz. pod upravljanjem, Zdravstvenega doma Postojna.

• niloda 17:34 09.januar 2026.

Primer - tašča uporablja hojico pri hoji zadnja tri leta, stara 80. Po stopnicah ne more. Oktobra je šla na zdravniški za podaljšanje vozniške, in so jih brez problemov podaljšali za dve leti, čeprav že tri leta sploh ne vozi. ...prikaži več Ona ne vozi, marikdo pa je takšen na cesti za volanom.

mahatma2 21:28 09.januar 2026.

82 let star možakar bi moral iz tega razloga ostati brez izpita za vedno. Moja teta je bila tudi stara , ne vem več , ker je že pokojna 82 ali pa že 84 let . Dobila je podaljšanje izpita ...prikaži večta in je opraskala avto ob neko ograjo. Potem je dala ključe možu in rekla , da ne bo vozila več kljub temu, da bi lahko vozila še vsaj eno leto če ne več. Kakorkoli že , če se bo meni enako zgodilo ko bom toliko star ,bom naredil enako. In upam da bo samo kakšna ograja in ne kaj takega kar je naredil ta možakar.

• Naklonsky 17:44 09.januar 2026.

Spet kakšen bivši upokojen jugo oficir, ki ne hebe nikogar?

• marija0556 02:22 10.januar 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 1.000.000 € s stopnjo 2% do 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• indigokid 16:21 09.januar 2026.

vsem nad 70 let starosti bi morali nemudoma pobrati vozniška dovoljenja

NickMason. 17:22 09.januar 2026.

Bolj logično,bi kar mladim dovolil kar šele pri 30h letih ,eh,saj vozijo kot nori,mobi itd,ali še bolje,nobeden več na cestp

• indigokid 19:35 09.januar 2026.

tudi s tem se strinjam

mahatma2 21:21 09.januar 2026.

indigokid .... Glede na tvoj idiotski komentar tudi za tebe ne vem , če si psihično v stanju upravljat z avtom . Tudi takim kot si ti pobrat izpite.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.