folk pejte na razgovore. resno, četudi se ne boste potem odločili. izvedeli boste koliko ste vredni. znanko je presenetilo, da je vredna 2x več in mi je še danes hvaležna za spodbudo, da gre na kakšen razgovor.
Se popolnoma strinjam. Pred 10 leti, ko sem iskal službo, sem pošiljal xxx "prošenj" in tudi iz strani zavoda sem bil kam napoten , pa od 90% delodajalcev. Nisem dobil niti negativnega ali pozitivnega odgovora, kaj šele da bi do… ...prikaži več razgovora prišel.
Že vidim drugo leto oglase za zaposlitev, kjer bo pisalo 1.000bruto+ razlika do minimalne plače. Se bo vsaj konkurenčnost videla.
Plačna raziskava je ugotovila, da imamo premalo plače. Torej se obeta velik dvig? Tudi penzij?
Nova formula za izračun letnega dviga penzije, je % od plače znižala ( plače se bodo višale.. ) - % od inflacije pa zvišala ( ta je umetno nizka )
Kakšne raziskave,našo generacijo so oropali,zdaj bodo še vašo,dobrodošli med sužnji
folk pejte na razgovore. resno, četudi se ne boste potem odločili. izvedeli boste koliko ste vredni. znanko je presenetilo, da je vredna 2x več in mi je še danes hvaležna za spodbudo, da gre na kakšen razgovor.
Se popolnoma strinjam. Pred 10 leti, ko sem iskal službo, sem pošiljal xxx "prošenj" in tudi iz strani zavoda sem bil kam napoten , pa od 90% delodajalcev. Nisem dobil niti negativnega ali pozitivnega odgovora, kaj šele da bi do… ...prikaži več razgovora prišel. Že vidim drugo leto oglase za zaposlitev, kjer bo pisalo 1.000bruto+ razlika do minimalne plače. Se bo vsaj konkurenčnost videla.