Svet
1480 ogledov

Štirje mrtvi, zažgani kamioni s pomočjo

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar omega_v6
    omega_v6 10:40 24.februar 2019.

    To je prava komunistična diktatura !! To je pravi rdeči predsedni na lačen narod poslati vojsko je to človeški odnos?? Slovenska politika pa molči in takšnih dejan ne obsoja! Močno me zanima ali so tudi Slovenski predstavnikiti zmožni takšnih dejanj?? ...prikaži več Seveda je lažje poslati vojsko naj pobije lasten narod kot pa zagotoviti človeka dostojno življenje!! Žal v komunističnih državah človečnosti za narod ni je na eni strani razkošje partijcev na drugi beda naroda!!

    • mph 10:45 24.februar 2019.

      Ne, to je prava kapitalistična diktatura.

    • Avatar omega_v6
      omega_v6 14:10 24.februar 2019.

      mph Kapitalizam nima nič zlakoto pod vodstvom kumunista Madure!! Od lepih komunističnih besed se ne da živeti!!

    • mph 16:30 24.februar 2019.

      omega_v6, boš si moral malce razširit obzorja, kdo povzroča tam tragedijo, ker ima sline po olju .... izključno ameriška vlada ... seveda pa ni Maduro ravno idealen predsednik. Požigajo po celem svetu, uničujejo cele države, da si podredijo narodna bogastva. ...prikaži več Tudi Kuba bi super živela brez neprestanega izčrpavanja s strani kapitalistv in vseh drugih pokvarjenih držav, ki se jim pridružijo.

    • Avatar omega_v6
      omega_v6 17:22 24.februar 2019.

      mph Res si pravi komunist!! Vi rdečkoti vedno znova potrebujete krivca od zunaj!! Američani so marsikaj krivi niso pa krivi,da je narod Venezuele lačen!! Čavez je bil isto komunistični predsednik pa ljudstvo ni stradalo!! Se ti zdi normalno,da nek samodržec ...prikaži večc ne dovoli pripeljati humanitarne pomoči v državo sestradanemu narodu?? Se ti zdi normalno,da se ukaže vojski streljati lasten narod?? To se je v Sloveniji godilo leta 1945 upam samo,da se zgodovina ne bo ponovila!!

    • mph 18:23 24.februar 2019.

      @omega, pote so tudi tukaj https://therealnews.com in pri raznih drugih časopisih sami komunisti, ker se ne strinjajo s tabo. Čavez pa ja, je imel karizmo, kot je je imel Tito, zato kapitalistični zločinci niso tako odkrito napadli. Kar pa zadeva ...prikaži več streljanje Madura in ostalo, vprašanje kaj je res, bolj verjamem neodvisnim virom, da je 80% propagande tam. Dostojne Kima, ki ga imperialisti tako vlačijo po zobeh.

  • mph 16:56 24.februar 2019.

    Ne samo v tem primeru, tudi v drugih, je še najbolj kredibilen vir, kar sem ga našel do sedaj, za objektivne novice https://therealnews.com

  • marsal 11:39 24.februar 2019.

    Venezela je že nekaj let pod sankcijami zahoda . Ker nimajo rezervnih delov ne morejo črpati nafte. Nafta je glavno izvozno blago in je prepoceni ravno zato , da uničijo politični sistem v Venezueli in se polastijo njenega bogastva. Ne ...prikaži veče poslušajte glasil ,ki so vse povrsti v službi imperialistične ZDA

  • miho 13:17 24.februar 2019.

    Mene najbolj žalosti, da si ogromno Slovencev želi komunizma v Sloveniji, glede na to, kar vidimo oz. smo videli po svetu... Nobena komunistična država še ni uspela narediti raja pod soncem, vse pa so naredile bedo.

    • marsal 15:04 24.februar 2019.

      mali človek je hlapec tako v kapitalizmu kot v komunizmu. Elite pa so v obeh sistemih in se med seboj ne prenašata. Je pa bila v kapitalizmu uspešnejša pri uničevanju druge, samo zaradi vezave nafte na dolar in ne zaradi ...prikaži veči navidezne svobode.

    • mph 16:55 24.februar 2019.

      Smo pa imeli raj za veliko večino v socializmu. Drugač pa ja, oblast kvari, absolutna oblast pa toliko bolj.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.