Slovenija
37723 ogledov

A1 s slabo novico: Prihajajo višje cene, a to sploh še ni vse

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kmodri_ 15:00 26.november 2025.

Hja, oni vlagajo v....svoj žep vodilnih....pač nove oblekice po zadnji modi....

• 4krogci 14:38 26.november 2025.

na A1 vlagajo v strokovne ekipe hahahahahha naj raje na podrocjih, kjer nerabijo Hiluxov razmislejo o kaksni bolj cenovno ugodnem prevoznem sredstvu do bližnje gostilne!!

• ivo1678 20:52 26.november 2025.

Mogoče 5€ mesečno nekomu (letno je 60€) ne izgleda veliko, je pa to 7% podražitev...pa še neodzivni so pri servisiranju-reklamaciji na ne delovanju...

jezeran 19:15 26.november 2025.

Ne razumem. BOB, Hofer, T2, ne dvigujejo cen pa gostujejo na A1. Najbrž še kdo, samo ne vem. Kje je tle logika. A v paketih A1, kjer je internet v ku..u, televizija meglena, oziroma kakovost izpred 40 let, ali kje ...prikaži več drugje. PAPA A1, kakor T2 pri mobilni telefoniji, oba sta zaspala in zamudila vse

• sandi76 19:36 26.november 2025.

T2 ima svoje omrežje, pa lepo dviguje cene .

jezeran 19:50 26.november 2025.

T2 omrežje je zanič, oziroma ga skoraj ni. Gostujejo prej na Telekomu, zdaj na A1. Govorim o mobilnem omrežju. Njihov intenetno optično omrežje je pa omejeno na par mest in to je to

Lucipin 23:06 26.november 2025.

Bodo kamlu sledili tudi ostali.. ne se bat.

• Ender3 23:41 26.november 2025.

Itak saj gre za kartelno doogovarjanje brez kančka medsebojne konkurence..

metod7 23:11 26.november 2025.

Pri A1 sem bil pred nekaj leti in sem zaradi optike prešel na Telezamah. Ob prehodu sem kompetentne posebej opozoril, da se slučajno ne bi zgodilo, da v istem mesecu plačam obema operaterjema. Res se to ni zgodilo. Obema sem ...prikaži več plačal naslednje tri mesece in A1 nikakor nisem mogel ločiti od mojega TRR, ker so bili na trajniku. Tako so me "legalno" oskubili za cca. 180€. Banda zagamana!!! Na Ptuju je to bilo, da se razumemo...

• Ender3 23:34 26.november 2025.

Jebena izkušnja brez pravne varnosti ti lahko počnejo kar hočejo..

• ivo1678 20:57 26.november 2025.

T-2 paket oranžni diamant, interne, tv, itd. 40€ mesec, brez težav, če je reklamacija, so mi porihtali isti dan...top ekipa in še spremljiva cena glede na dober servis.

• Ender3 23:38 26.november 2025.

Imaš pa izredno srečo. Mojo družino so pustili 13 dni brez Tv signala. Arogantni, neprofesionalni z posamezniki ki ti na štiri oči mimo računa ponudijo nižjo tarifo posredovanja.

• oneh 14:31 26.november 2025.

Tu 10% dražje, tam 12% dražje, ono 6% dražje...inflacija pa 1% ali manj. Penzije in plače pa se usklajujejo glede na uradno inflacijo in ne glede na rast cen. Ljudje pa še vedno- kaliko je Janša vzel upokojencem, koliko nas ...prikaži več je zadolžil med Covidom, kako je prodal družinsko srebrnino, kaj je...Vladajoči pa se smejijo glupim ovcam, ko jih na take floskule strižejo, strižejo, strižejo... krivi pa vsi drugi, le vsami ne. In ker so levaki taki bedaki pa imamo svobodo in levaki- do kdaj še plešete?

• 4krogci 14:40 26.november 2025.

Janša vsakic ko je na oblasti (do sedaj 3x) vedno zadolzi slovenijo in izprazne zaloge! VEDNO!! nampak ti pa se kr glej kako drugi plesejo in bleji po nareku!

• rd2dmk2 15:49 26.november 2025.

oneh in kaj ima vlada z podražitvijo a1 ? ko bo država podražila kakšno svojo storitev kot je osebna izkaznica se pa oglas. vmes se pa uči plesat, kajti ko bo tovj junak spet na oblsti pod tenko piskal in ...prikaži več boš plesal ker če boš čičal te bo zeblo in kruljenje iz tvojega želodca te bo kar vzdigovalo k tancanju

• Paark 18:45 26.november 2025.

Oneh.. enim, če bi se Golob dobesedno posral na glavo bi se mu še vedno klanjali. To je realnost, mediji so naredili svoje

• rd2dmk2 20:33 26.november 2025.

so nekateri , katerim bi se ljubljeni idol lahko posral na glavo, pa bi z veseljem pojedli tisti drek, tako so zaslepljeni z njegovo dobroto , pametjo in skrbjo za narod. žal je nekaj kar tale narod ne prepozna, od ...prikaži večod advokatov, humoristov in štromarjev , ki so na kratki rok nekaj srali imamo samo enega ki serje ves čas. in kolikor je tega časabi morali vsi mi jesti ne guane ampak pršut, šnicl, potico in se opijat z teranom. pa se večina le z mokrim srobrtom pa jim mal se blede.

• Ender3 23:32 26.november 2025.

Paark nekaterim Jajo že 30 let serje po glavi. Mediji so ga polni, socialna omrežja prav tako. Ne vem komu mediji delajo največjo uslugo? Golobu zagotovo ne, ker ni in nekoli ne bo povzročal državljanom tolikšno škodo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.