Slovenija
575 ogledov

Absurdni pogoji za vpis v vrtec

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • upokojenec 09:31 10.marec 2015.

    Kaj si pa predstavljate, da naj starša ki sta zaposlena eden ostane doma, da bo skrbel za otroka. Prav je, da tisti ki so doma ne morejo dati v varstvo svojih otrok in da imajo prednost zaposleni. Ne mešajte pa ...prikaži več v takšne stvari še upokojence.

  • korisnik_362 09:35 10.marec 2015.

    Na nek način se strinjam z vami, je pa po moji oceni absurdno, da se upošteva zgolj stanje na dan oddaje vloge, ne pa dejansko stanje na dan, ko gre otrok v vrtec in morebitne spremembe kasneje.

  • korisnik_362 09:45 10.marec 2015.

    Se vam ne zdi nenavadno, da imajo upokojeni starši prednost pri vpisu v vrtec pred brezposelnimi?

  • lannina 12:54 10.marec 2015.

    NE

  • lannina 12:56 10.marec 2015.

    normalno je, da imajo prednost otroci zaposlenih staršev...brezposelni so doma in lahko sami pazijo svoje otroke

  • wester62 08:58 10.marec 2015.

    meni je to logično. saj starši so odgovorni za svoje otroke a dedki in babice pa ne rabijo biti odgovorni za vnuke. očitno bi eni starši dali otroke v vrtec in bi potem oni v tem času okoli bluzili ali ...prikaži več pa na črno delali. če otroka narediš potem tudi skrbi zanj. veliko staršev delajo in ne morejo otroke dati v vrtec ker taki ki ne delajo zasedajo vrtce. malo poštenosti pa res ne bi škodilo.

  • Pepe007 13:28 10.marec 2015.

    Mislim, da je razprava o povsem napačnih zadevah in o nekih merilih a vpis v vrtec, kar je NEPOTREBNO. Razpravljamo lahko samo o tem, kake kazni so doletele občine, politično vodstvo občine in tam zaposleno javno upravo, ker ni zagotovila ...prikaži več dovolj vpisnih mest v javnih vrtcih ali podelila dovolj koncesij za zasebne vrtce. Kaka debata o tem, kdo ima prednost? Ali mene kdo kot državljana kaj vpraša, če ne izpolnjujem svojih dolžnosti do države in ne spoštujem osnovne zakonodaje (plačujem davke, vozim vozilo z izpitom)? Naj še državni aparat izpolnjuje svoje obveznosti.

  • satir 13:16 10.marec 2015.

    Ne samo da nezaposleni nimajo prednosti pri vpisu v vrtec, celo prav bi bilo, da poleg svojega froca čuvajo še kakšnega drugega. Če bi se država pobrigala in omogočila enostavno samozaposlitev. Tako bi pa brezposelne mame lepo čepele doma, čvekale ...prikaži več ob kavi z brezposelno sosedo, mulce pa na hrbet državi. Vem hudič je bit brezposeln, ampak kako si veliko stršev želi biti več z otroci, pa jim borba za vsakdanji kruh to onemogoča, ti brezposelni bi se pa temu z največjim veseljem odrekli, namesto da bi nudili otroku vse kar i mu sicer manjkalo. mislim da je vse skregano s pametjo. Če pa želijo otroka v vrtec, da bo imel vsaj topel obrok, potem bi spet morala država to omogočit z dostavo na dom. Dober starš, lahko lepše vzgaja otroka kot javni zavod, za socializacijo z drugimo malčki pa lahko poskrbi na javnih igriščih....

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.