Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.«
Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail com...
To je naše krivosodje. Baraba se bo zagovarjal po video povezavi, namesto, da bi izdali mednarodno tiralico, da bi bil v dveh dneh že na voljo sodišču, da ga obsodi in zapre. A je roka skrajne sleparske in plenilske levice… ...prikaži več in Levice res tako dolga, da lahko sega v same temelje pravosodja? Pa naj začasno sedeta na zatožno klop Mesec in Vrečko! Kdo mu plačuje bivanje v tujini na samih najdražjih destinacijah?
Hahaha, se strinjam glede privedbe ostalo okoli levice in pedofilstva pa je ??? Katere politike lovijo mladci namesto policije? In ti so še vedno politiki te opcije, zakaj neki?
Dajmo počakati preden obsodimo Smodeja. Tistega prof. iz AGRFT so izobčili, karierno uničili, pa se je izkazalo, da je zgolj zahteval igro, ki ''skriti lezbijki'' ni pasala ampak je za oceno igrala. Po diplomi pa maščevanje z Mišo Molk, obe… ...prikaži več potrebne ''slave'' neke posebnosti. Tudi v teh krogih je veliko ''deklic'' naredilo vse za 5 minut slave.... in ko niso uspele so ''grehe'' drugih pripisale sebi. Veliko se je govorilo, pa malo naredilo. Ena od teh ''mladoletnic'' je poznana po ''obiskih''...
Ja, dostava tiste pošte je ''slovenski fenomen'' Janša v parlamentu, pred kamerami, pa mu sodni izvršitel ali pa detektivi niso mogli vročiti pisanja. Če,ko navaden državljan pisanje ne dobi od FURSa se mu pa šteje po 15 dneh vročeno. In… ...prikaži več kdo je tu neumen???
Žal redko kateri pedofil konča za rešetkami. Eni postanejo celo predsedniki držav.
Epstainu je malo manjkalo biti predsednik.
Naj privedejo prasca, če je kriv, da ne bo delal sramote levici..
Levican je že sama po sebi sramota za državo
Baje ima prasec posnetke levih prascev, ki rinejo one v mladoletnico.
Za plačane trola so itak večni krivci levičarji..Patra Rupnika pa nihče več ne omenja, ker ga bo krivde opral kar Vatikan.
Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail com...
To je naše krivosodje. Baraba se bo zagovarjal po video povezavi, namesto, da bi izdali mednarodno tiralico, da bi bil v dveh dneh že na voljo sodišču, da ga obsodi in zapre. A je roka skrajne sleparske in plenilske levice… ...prikaži več in Levice res tako dolga, da lahko sega v same temelje pravosodja? Pa naj začasno sedeta na zatožno klop Mesec in Vrečko! Kdo mu plačuje bivanje v tujini na samih najdražjih destinacijah?
Hahaha, se strinjam glede privedbe ostalo okoli levice in pedofilstva pa je ??? Katere politike lovijo mladci namesto policije? In ti so še vedno politiki te opcije, zakaj neki?
Tlačanski bimbo ! Lahko bi vedel, da je Smodej mala riba vs JJ..
Dajmo počakati preden obsodimo Smodeja. Tistega prof. iz AGRFT so izobčili, karierno uničili, pa se je izkazalo, da je zgolj zahteval igro, ki ''skriti lezbijki'' ni pasala ampak je za oceno igrala. Po diplomi pa maščevanje z Mišo Molk, obe… ...prikaži več potrebne ''slave'' neke posebnosti. Tudi v teh krogih je veliko ''deklic'' naredilo vse za 5 minut slave.... in ko niso uspele so ''grehe'' drugih pripisale sebi. Veliko se je govorilo, pa malo naredilo. Ena od teh ''mladoletnic'' je poznana po ''obiskih''...
Za razliko od JJ in kompanije vsaj posto dviguje!
Bimbo!
Ja, dostava tiste pošte je ''slovenski fenomen'' Janša v parlamentu, pred kamerami, pa mu sodni izvršitel ali pa detektivi niso mogli vročiti pisanja. Če,ko navaden državljan pisanje ne dobi od FURSa se mu pa šteje po 15 dneh vročeno. In… ...prikaži več kdo je tu neumen???